Romana Korovina izstāde "Dirty Yellow"

Una Meiberga, 06.07.2015., 07:53

No 2015. gada 6. jūlija līdz 30. jūlijam Kalnciema kvartāla galerijā būs apskatāma Romana Korovina gleznu izstāde "Dirty Yellow".

Romana Korovina izstāde "Dirty Yellow"Romans Korovins ir Latvijā dzīvojošs un strādājošs mākslinieks, kurš no vienas puses ir pazīstams un tiek saistīts ar daudziem un dažādiem lokālās kultūras vides dalījumiem un grupām, piemēram, tekstgrupu "Orbīta", "Vilks Production" studiju, "Film Angels Studio". Un Latvijas fotomākslinieku eliti, kas regulāri tiek prezentēta ārvalstīs, piemēram, šī gada Venēcijas biennāles Paralēlās programmas izstādē, taču vienlaicīgi R. Korovins stāv ārpus tiem, nesaistoties ne ar vienu līdz galam.

Izstādē "Dirty Yellow" būs skatāmas R. Korovina pēdējos gados tapušās gleznas. Tēmas - vasara, augi, ziedi, cilvēki, govis u.c.

Sergejs Timofejevs par Romanu Korovinu:

Viņam piemīt talants pakļaut un iegremdēt smieklos, un apgriezt otrādi itin visu, kam var būt kāda hierarhiski vertikāla vai morāli un estētiski normatīva nozīme.

Kalnciema kvartāla galerija, Kalnciema iela 35, Rīga. Atvērts: Pirmdiena – sestdiena 10.00 – 22.00.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab


Войтирегистрация