Tikšanās ar fotogrāfiju izstādes "Ceļa rādītāja" autori Sandru Prikuli

Inita Paegle, 03.09.2015., 07:37

Šī gada 8. septembrī plkst. 15.00 Līvānos, Latgales mākslas un amatniecības centrā norisināsies tikšanās ar fotogrāfiju izstādes "Ceļa rādītāja" autori Sandru Prikuli.

Sandra PrikuleIzstādes autore Sandra Prikule aicina visus interesentus uz tikšanos Latgales mākslas un amatniecības centrā. Pasākuma ietvaros tā apmeklētājiem svinīgo uzrunu teiks Līvānu Sv. Miķeļa Ercenģeļa Romas katoļu baznīcas prāvests Juris Zarāns, savukārt pasākuma muzikālo noformējumu nodrošinās Līvānu Romas katoļu baznīcas kora dalībnieki un lauku kapela "Jūlijs".

Jau ziņojām, ka gatavojoties Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētkiem Aglonā, kas norisinājās augustā, Līvānos, Latgales mākslas un amatniecības centrā, pateicoties Sandrai Prikulei tika izstādīta zīmīga fotogrāfiju izstāde, kurā skatāmas Dievmātes godināšanas kulta vietas pasaulē.

Izstāde interesentiem skatāma vēl līdz šī gada 10. septembrim Latgales mākslas un amatniecības centra izstāžu zālē.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


Войтирегистрация