1. jūlijā- Tesas pirmais koncerts Rock`n`Riga!

dravegigger, 28.06.2010., 10:22

Šonedēļ R`n`R skanēs arī jauns, bet lietpratīgs metāls un sāksies Garāžas dueļu priekšatlase.

tesaBaudīt atlaides, kas otrdienās viņiem paredzētas bārā, studenti 29. jūnijā varēs relaksējoties grupas Wake NC amosfēriskā roka noskaņās.

Trešdien, 30. jūnijā, R`n`R uzstāsies divas pērn dibinātas smagās mūzikas apvienības, kas jau guvušas atzinīgu vērtējumu to pārstāvēto stilu cienītāju vidū- progressive death metal vienība Abracadabra, kā arī thrash un power sakņotu laikmetīgu metālu spēlējošie XXX.

Ceturtdien, 1. jūlijā,- pirmoreiz R`n`R vēsturē- uz rokbāra skatuves apsolījusi viesoties Latvijas ietekmīgākā sludge mūzikas apvienība Tesa. Sludge ir skaņu mākslas virziens, kas ietver hardcore un dūmmetāla elementus un kur smagas ģitāras rada postroka garā ieturētas meditācijas efektu. Šajā vakarā uzstāsies arī grupa 9Horizon, kas pirms gadiem muzikālās gaitas sāka ar sludge/stoner/hardcore raupjo un agresīvo skaņu, bet ar laiku, pēc grupas dalībnieku atzinuma, arvien tuvinājusies mūzikai, kas piemērota, lai ievadītu gaisīgi apcerīga roka vakaru kopā ar Tesu.

Piektdien, 2. jūlijā, atgādinot par to, ka rit pieteikšanās R`n`R jauno grupu konkursa Garāžas duelis ceturtajai sezonai, uz skatuves kāps pirmie priekšatlases dalībnieki Station Winter, Mežonīgais rieksts, Charisma un Wake NC.

Sestdien, 3. jūlijā, ar atskabargainiem garāžroka akordiem savu cienītāju ausis mielos grupa The Factor.

Norišu sākums- pulksten 21, piektdienās- pulksten 22 un sestdienās- pulksten 23. Ieeja uz visiem sarīkojumiem Rock`n`Riga ir bez maksas.

 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


Войтирегистрация