24. novembrī Rīgā uzstāsies Kristians Skots

Lelde Zaķe, 11.11.2015., 09:52

Festivāls "Rīgas Ritmi 2015" piedāvā – 24. novembrī Mūzikas namā "Daile" uzstāsies inovatīvais trompetists Kristians Skots.

Kristians SkotsTrompetists, producents un komponists Kristians Skots (Christian Scott) ir divkārtējs Edisona balvas laureāts un "Grammy" balvas nominants. Mūziķa gaitas uzsācis 13 gadu vecumā, sava tēvoča, džeza leģendas Donalda Harisona (Donald Harrison, Jr.) paspārnē. Jaunais mūzikas brīnumbērns saņēma pilnu stipendiju studijām Bērklijas mūzikas koledžā, kuru absolvēja nepilnu trīs gadu laikā.

Kristians Skots mūzikā meklē arvien jaunas skanējuma iespējas, pētot dažādu tautu un kultūru melodijas, muzikālās formas un valodas. Balstoties uz izjūtām, viņš rada vēl nevienam mūzikas žanram nepiesaistītu stilu, džezam pievienojot un miksējot blūza, roka, "funk & fusion" ritmus ar sarežģītu metrāžu, klausītājiem piedāvājot ko iepriekš nedzirdētu un elpu aizraujošu. Kristians neapstājas pie esošajām iespējām, ko dod mums jau zināmie mūzikas instrumenti – sadarbībā ar uzņēmumu "Adam’s Music Instruments" viņš ir radījis pūšaminstrumentus, kas lauž vispārpieņemtos uzskatus par trompetes formu, pielietojumu un skanējumu. "The Siren" – trompetes un flīgelhorna apvienojums – un "Reverse Flugelhorn" – trompete ar reversu uzbūvi – ir tikai daži no tiem!

Rīgā mūziķis koncertēs ar saviem ilggadējiem kolēģiem un domubiedriem: Braxton Cook – saksofons, Lawrence Fields – piano, Kris Funn – bass, Corey Fonville – bungas, Dominic Minix - ģitāra, Elena Pinderhughes – flauta, balss.

Jauna džeza stila Dievs.

/ "JazzTimes" /

Video: www.youtube.com/watch?v=GoKmE74LeZ0.

Biļetes nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā.

Vairāk informācijas: www.rigasritmi.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat


Войтирегистрация