25. septembrī "Amber Muse’s [spek-truhm]" ballītē uzstāsies Paride Saraceni

Bogdan Taran, 24.09.2015., 08:15

Par pirmās "[spek-truhm]" sērijas rudens ballītes viesi, kas notiks klubā "One One", Šarlotes ielā 18a, kļūs Paride Saraceni no Londonas.

25. septembrī "Amber Muse’s [spek-truhm]" ballītē uzstāsies Paride SaraceniTehno un elektroniku kopā ar galveno viesi spēlēs pasākuma organizatori Taran & Lomov un trio "Ideology of Sound".

Jau sava darba pirmssākumos 24 gadus jaunais Parids Saracenī pievērsa tādu zīmīgu mākslinieku uzmanību kā Richie Hawtin, Carl Cox, Sven Vath, Dubfire, Laurent Garnier, Adam Beyer un Monika Kruse, kuri regulāri spēlē viņa trekus savos setos vai radio raidījumos. Un esot apdāvinātam un aizrautīgam producentam, Parids raksta mūziku, kura tiek izdota uz pasaulē slaveniem un ietekmīgiem leibliem: "Sci+Tec", "Fabric", "Toolroom", "Global Underground", "Trapez" u.c. Tāpat par veiksmīgu viņa karjeras attīstības faktoru var nosaukt viņa kopīgo darbu studijā ar Dubfire, Pig & Dan, Dosem, Nicole Moudaber, Maya Jane Coles, Uto Karem u.c., ar kuriem viņš nevienu reizi vien ir dalījis skatuvi uzstājoties.

Populārais online videoserviss "Be-At.TV" Paridu Saracenī ir nosaucis par daudzsološu nākotnes zvaigzni, jo kā galvenā viesa statusā viņš jau tagad regulāri uzstājas tādos nozīmīgos pasaules klubos kā Cielo Ņujorkā, Egg un Fire Londonā, kur spēlē avangardisku hipnotisku grūvu ar spēcīgām kulminācijām. Rīgā 25. septembrī pēc "Amber Muse" uzaicinājuma viņš uzstāsies pirmo reizi.

Pasākuma sākums 23.30. Ieeja no viesu saraksta va ari ISIC līdz 1.00 – 3 €, vēlāk – 5 €. Pieteikšanās viesu sarakstam pa e-pastuinfo@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā Amber Muse (iOS: goo.gl/I0K6e7; Android: goo.gl/KhwPdD).

Informācija internetā: www.ambermuse.com.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация