8. maijā "Amber Muse" gatavo elektronisko "[spek-truhm]"

"Amber Muse Records", 06.05.2015., 11:30

Piektdien, 8. maijā, "Amber Muse" promouteri ielūdz uz "[spek-truhm]" sērijas pasākumu klubā "One One", Šarlotes ielā 18A, kur skanēs techno, elektronika, minimal un underground house.

SamaanPar galveno viesi kļūs uzlecošais Belfāstas talants Samaan no leibla "OneElectronica", kopā ar viesi spēlēs duets Taran & Lomov un Ze Ivarzz.

2012. gadā Samaan izveidoja skaņu ierakstu leiblu "OneElectronica", kura paspārnē galvenokārt izdod pats savu mūziku: vien divas no sešām relīzēm ir ierakstījuši citi autori – The Superior Inferior un D’Marc Cantu. Viņš uzskata, ka viņu mūziku visvairāk ir ietekmējis Detroitas tehno, arī "Resident Advisor" portāls savās recenzijās par divām viņa platēm atzīmē, ka Samaan mūzika ir radīta tādu darbu līmenī, kādi šodien nāk no "Motoru pilsētas". Der atzīmēt, ka viņa ierakstus savos čārtos ir iekļāvuši tādi producenti kā Daniel Avery, Kenneth Christiansen, Henning Baer u.c.

Pasākuma sākums 23.30. Ieeja no viesu saraksta vai ar studentu kartēm ISIC un RSU līdz 01.00 - 3 €, vēlāk 5 €. Pieteikšanās viesu sarakstam pa e-pastu info@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā Amber Muse (iOS: goo.gl/I0K6e7, Android: goo.gl/KG0GXp).

Plašāka informācija: www.ambermuse.com.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация