Ainars Bumbieris sveic pavasarī ar jaunu singlu "Pūpolu muzikants"

Ainars Bumbieris, 26.03.2015., 09:10

Pirms dažām dienām iestājās astronomiskais pavasaris, tieši šajā dienā dziedātāja Ainara Bumbiera un komponista Artūra Manguļa ikgadējais pavasara radio hīts "Sniegpulkstenītes" atkal bija Latvijas Radio 2 visspēlētākā dziesma. Par godu šim notikumam, turpinot sadarbību ar Artūru Manguli, šodien tiek prezentēts jauns un pavasarīgs radio singls "Pūpolu muzikants".

"Pūpolu muzikants"Dziesmas vārdu un mūzikas autors ir komponists Artūrs Mangulis. Dziesma ierakstīta un miksēta Roland Records studijā.

"Šajā skaistajā Latvijas pavasarī, kad apkārt plaukst pūpoli, krokusi un sniegpulkstenītes, man ir patiess prieks latviešu mūzikas klausītājiem sniegt jaunu un pavasarīgu dziesmu, kas radusies sadarbībā ar lielisko komponistu Artūru Manguli," uzsver Ainars Bumbieris.

"Šī dziesma iznāk tieši dažas dienas pirms Pūpolu svētdienas – dienas, kad, ievērojot visas labākās latviešu tradīcijas, no agra rīta Tu tiec nopērts ar pūpolu zaru, lai simboliski tiktu modināts pavasarim un stiprai veselībai. Arī es gribētu novēlēt: lai ikviens aug apaļš kā pūpols, lai slimības ārā un veselība iekšā! Lai līdz ar dziesmu "Pūpolu muzikants" pavasaris ienāk ikviena cilvēka mājās un sirdī. Laimīgu pavasari!"

Dziesmas singls būs pieejams lejupielādei portālā doremi.lv un atjaunotajā mājas lapā: www.AinarsBumbieris.com.

Audio saite no SoundCloud: soundcloud.com/inars/pupolu-muzikants.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация