Akustiskie Ziemassvētki

Katrīna Dzerkale, 15.12.2009., 17:42

Jau otro gadu pēc kārtas, neilgi pirms Ziemassvētkiem, Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē norisināsies pasākums "Akustiskie Ziemassvētki".

Visai pasaulei tuvojas klusais un mierīgais Ziemassvētku laiks, un jau otro gadu pēc kārtas studenti šajā laikā pulcējas vienuviet uz "Akustiskajiem Ziemassvētkiem", kuri šogad notiks 16.decembrī, mājīgajās LU SZF telpās.

Klusinātas gaismas, uz zemes izklātas segas, mandarīnu un piparkūku smarža - tādā gaisotnē lieliski iederas arī akustiskā mūzika. Šī noskaņa lieliski palīdzēs līdz pašiem pirkstu galiņiem izbaudīt to, kas īsti ir Ziemassvētki - kaut kas vairāk par dāvanu pirkšanu stresu un nenokārtotiem parādiem skolā. Šī pasākuma organizatori zina, ka bieži vien tas piemirstas, tādēļ aicina visus to atcerēties, sanākot kopā un izbaud ot patīkamu vakaru mūzikas pavadībā.

Ar savām samtainajām balsīm mūs priecēs jau diezgan pieredzējušie "ak69", izpildot gan savas dziesmas, gan citu autoru Ziemassvētku dziesmas. Ar akustisko koncertu uzstāsies arī meiteņu rokgrupa "Monologs Divatā", kuras šogad ieguvušas pozitīvas atsauksmes vasaras festivālos, kā arī dažādos konkursos, vienā no tiem kā balvu iegūstot videoklipu savai dziesmai "Kaķi".

Pasākumā piedalīsies arī dalībnieku ziņā daudzskaitlīgais muzikālais projekts "Stūrī Zēvele", daļu no kura dalībniekiem, iespējams, būsiet jau redzējuši vai dzirdējuši citu muzikālo projektu sastāvos.

Tāpat savu dalību pasākumā apstiprinājuši arī dziesminieks Kārlis, kurš paralēli darbībai vairākās grupās pievērsies arī šim žanram, ar koncertiem dažādos Vecrīgas iestādījumos un citās vietās piesaistīdams klausītāju uzmanību savai mūzikai, kā arī jaunā dziedātāja Martina, kura, piepalīdzot draugiem, ar savu balsi priecēs visus sanākušos klausītājus. Tāpat vakara gaitā iespējams arī vēl kāds pārsteigums vai muzikāla improvizācija.

Ieeja, par godu Ziemassvētkiem, par brīvu, bet visi apmeklētāji ir aicināti ziedot saldumus Ziemassvētku dāvanām Jēkabpils rajona bērnu nama bērniem. Tādēļ katrs, kuram ir iespēja, tiek aicināts ar savu ziedojumu iepriecināt bērnus, kuru ikdienā prieka, iespējams ir nedaudz par maz.

Tur nav divreiz jādomā – 18. decembrī, 18:00 ir jābūt Lomonosova ielā 1a , lai ieskandinātu Ziemassvētkus un iedegtu svecīti savā sirdī.

Pasākuma vietā var nokļūt ar 15. trolejbusu, kāpjot ārā Lomonosova ielas pieturā, ja brauc no centra puses. Pēc tam jāiet pāri gājēju pārējai un taisni uz priekšu četrstāvu ēkā, kas ir LU SZF.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация