Albuma "60 minūtes sapņa" svinības turpinās

relic.management, 10.12.2010., 12:49

3. decembrī dienasgaismu ieraudzīja grupas "Relicseed" debijas albums "60 minūtes sapņa", un šis notikums tika kārtīgi nosvinēts LMA Studentu klubā kopā ar draugiem "Pūķa Gars".

GrupAlbuma "60 minūtes sapņa" svinības turpināsa "Relicseed" pateicas visiem, kuri ieradās uz Studentu kluba koncertu: "Mēs bijām un vēl jo projām esam ārkārtīgi patīkami pārsteigti un aizkustināti!" Nākamais pieturas punkts ir mūzikas veikals Randoms, Rīgā, (Kaļķu ielā 4), kur 17. decembrī laikā no plkst. 18.00 būs iespēja tikties ar "Relicseed" dalībniekiem, savā īpašumā iegūt gan CD ar ielūgumu uz Liepājas koncertu 30. decembrī klubā "Fontaine Palace", gan kreklus un citus sīkumus ar grupas simboliku.

Jau nākamajā nedēļā grupa sāk gatavoties Liepājas kluba "Fontaine Palace" koncertam, kur "Relicseed" uzstāsies kopā ar "Pūķa Gars". Gada nogales koncertu grupas sola skaļu, enerģijas un emociju pārpilnu muzikālu baudījumu gandrīz 3 stundu garumā. Biļetes uz šo pasākumu varēs iegādāties iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv no 15. decembra.

Ir izmaiņas arī albuma prezentācijas tūres grafikā: sākotnēji plānotais gala koncerts Liepājā nebūs pēdējais. Abas grupas priecēs fanu ausis:

2011. gada 7. janvārī Rīgā, atjaunotajā bārā " Rock`n`Riga"
2011. gada 15. janvārī Jelgavā, "Melno Cepurīšu Balerijā".

Uz šiem koncertiem ieeja bez maksas.

Papildus informācija: www.draugiem.lv/relicseed
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация