Alīnas Orlovas koncerts Rīgā

„Mediju Stacija”, 15.03.2010., 18:25

19. martā Andrejsalā "Mediju Stacija" piedāvā pirmo Alīnas Orlovas koncertu Rīgā.

Alīna Orlova – lietuviešu dziedātāja-tīrradnis, maigu un melodisku dziesmu autore, kas jau ir nodēvēta par jauno mūzikas pasaules brīnumu. Poļa un krievietes meita, jaunā rudmatainā dīva, kas jau paspējusi sagrābt klausītāju sirdis, visticamāk, ieradusies pie mums no citas pasaules. Kā gan ir iespējams neiemīlēties šajā pārsteidzoši valdzinošajā dziedātājā ar eņģeļa balsi! Praktiski nezināma aiz Lietuvas robežām, burtiski nedēļas laikā sacēlusi kājās visu mūzikas pasauli ar savu debijas albumu "Laukinis Šuo Dingo".

Neparasti dvēseliskās dziesmas pat lietuviešu valodā tā aizskar sirdi, ka nav iespējams palikt vienaldzīgam. Alīnas spēlēto mūziku salīdzina ar "Coco Rosie", Reginu Spektor un "The Dresden Dolls".

Dziedātāja Lietuvā savos koncertos pulcē pilnas zāles un gūst sajūsmas pilnas atsauksmes publikas un žuālistu vidū. Šobrīd Alīna Orlova strādā pie sava jaunā albuma. Iespējams, 19. martā izdzirdēsim kādu no līdz šim neizdotajām dziesmām!

Koncertā piedalīsies tekst-grupa "Orbīta". Pasākuma muzikālo noformējumu veidos DJ Tim Jugla un DJ Funkstrot. Īpašu video, sagaidot dziedātāju, sagatavos VJ Plan.

Koncerta sākums 20:00

Biļetes cena: 5 Ls

Vieta: Andrejostas 4, 15. korpuss, "Mediju Stacija".
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


Войтирегистрация