Alise Joste atklāj koncertu īpašos viesus

Alise Joste, 16.11.2015., 13:51

Mūziķe Alise Joste šonedēļ sniegs divus koncertus, kuros uz skatuves kāps arī Kārlis Josts un Jānis Šipkēvics (Shipsi).

Alise JosteKoncertos 20. un 21. novembrī Kaņepes Kultūras centrā Alise izpildīs dziesmas no šoruden iznākušā albuma "Hardships are Ships" un to skanējumu papildinās arī autores dzīvesbiedrs Kārlis Josts un pazīstamais mūziķis Shipsi.

"Līdz šim savas dziesmas izpildījusi ar pavadošo sastāvu esmu tikai vienreiz, un tas, šķiet, bija tai tālajā 2010. gadā. Tā kā albumā iekļautās dziesmas ir tādas, kuras izpildīt vienai kļūst jau diezgan sarežģīti, tad aktuāls kļuva jautājums, kā to realizēt "dzīvajā". Bet pēc palīgiem tālu nebija jāmeklē. Kārlis Josts un Jānis Šipkēvics pieliks savas prasmīgās rokas un balsis, lai būtu tik skaisti, kā vēl nekad. Iesaku nepalaist garām, jo nākamā reize droši vien būs vēl pēc pieciem gadiem," stāsta Alise Joste.

Alises Jostes koncerti Kaņepes Kultūras centrā notiks 20. un 21. novembrī plkst. 21.00. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Kaņepes Kultūras centrā (Rīgā, Skolas ielā 15), to cena 5 €.

Vēl pirms nedēļas nogales koncertiem, Latvijas valsts svētku vakarā 18. novembrī plkst. 19.00, Alise aicina klausītājus uz tikšanos, nelielu akustisku solopriekšnesumu un autogrāfu sesiju mūzikas veikalā Randoms (Vecrīgā, Kaļķu ielā 4).

Alises Jostes otrais albums "Hardships are Ships" nāca klajā 23. oktobrī un ir pieejams digitāla ieraksta un vinila plates formātā. Alise to ieskaņoja pašas spēkiem savās lauku mājās, pēcapstrādi veica Gatis Zaķis un māsterēja ASV skaņu inženieris Džo Lamberts, kurš palīdzējis tapt albumiem arī tādiem māksliniekiem kā "The National", Šaronai van Etenai, Sondrem Lerkem un daudziem citiem. Ar šo ierakstu Alise Joste turpina sadarbību ar mūzikas apgādu "I Love You Records", kas izdeva arī viņas debijas ierakstu 2011. gadā.

Resursi internetā: Alise Joste "Moving Shadows" (video): www.youtube.com/watch?v=EGtaLc0fL8c.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация