Alise Joste izdod otro singlu no gaidāmā albuma

“I Love You Records”, 28.09.2015., 12:48

Pēc piecu gadu radošās pauzes folkmūziķe Alise Joste ir gatava iepriecināt savas mūzikas cienītājus ar jaunu albumu.

Alise JosteAlbums ar nosaukumu "Hardships are Ships" pie klausītājiem nonāks oktobra beigās, bet līdz tam Alise piedāvā noklausīties otro singlu no šī albuma.

Par dziesmas ceļu līdz albumam stāsta Alise: "Šī dziesma teju vai palika aiz borta, jo diezgan ilgi šaubījos, vai tā maz būtu jāiekļauj albumā. Labu laiku nostāvējusi demo čupiņā, likās, ka tā jau ir kļuvusi pārāk tāla no manis, taču mirklī, kad piespēlēju ērģelītes, tā ieguva pavisam jaunu elpu."

Dziesmu "Moving Shadows" iespējams noklausīties vietnē "Soundcloud" – soundcloud.com/i-love-you-rec-sampler/moving-shadows-alise-joste.

Alise Joste pie Latvijas mūzikas apvāršņiem parādījās 2008. gadā, savu debijas albumu viņa izdeva 2011. gada pavasarī. Kopš tā laika Alise Joste ieguvusi klausītāju atzinību un aktīvi koncertējusi ne tikai Latvijā, bet arī Vācijā, Somijā, Dānijā un citviet. Mūziķe ar savām liriskajām melodijām un melanholisko dzeju spēj iekustināt klausītāju visdziļākās dvēseles stīgas.

Mūzikas apgāds "I Love You Records" dibināts 2009. gadā Rīgā. Izdevniecības katalogā ir igauņu grupas "Ewert and The Two Dragons", latviešu "The Sound Poets", kā arī "Momend", Alises Jostes, "Mona De Bo", "Laika Suns" un citu mākslinieku ieraksti.

Sekot Alises Jostes gaitām mūzikā var šeit: soundcloud.com/alisejoste un www.facebook.com/alisejoste.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Какие материалы используют для каркасных домов под ключ каркасные дома под ключ <a href=karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru>karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru</a> .

karkasnye_doma_hvKl

Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer


Войтирегистрация