"Amber Muse" atzīmēs 11 gadu jubileju ballītē ar starptautiskiem viesiem

Bogdan Taran, 11.11.2015., 09:43

Rīgas kompānija "Amber Muse Records", kas mūzikas sfērā darbojas jau vairāk nekā dekādi, 13. novembrī atzīmēs savu kārtējo dzimšanas dienu ar starptautisku viesu piedalīšanos.

"Amber Muse" atzīmēs 11 gadu jubileju ballītē ar starptautiskiem viesiemSvinību nakts laikā uz kluba "One One" skatuves, Šarlotes ielā 18a, varēs sastapt projekta Walker & Royce dalībnieku no ASV, igauņu producentu Firejosé, rīdzinieku ZaZzy, kā arī "Amber Muse" saimniekus – duetu Taran & Lomov.

Projekts Walter & Royce aizsākās 2011. gadā, lai gan tā dalībnieki Sems Volkers un Gevins Rois zināja viens otru jau ļoti sen no ballītēm dzimtajā Ņujorkā. Par laimi viņu pirmo ASV izdoto "Saarid" treka "Future Lately" remiksu uz slavenā leibla "Nervous" pamanīja "Crosstown Rebels" boss Demiens Lazuarus, kurš sāka to spēlēt katrā savā setā. Vēlāk Lazuarus palūdza duetu ierakstīt kaut ko arī priekš viņa, kā rezultātā sanāca "You’re Not Welcome EP", kas projektu ieveda skatuves augstākajā ešelonā. Nākamās relīzes uz "Moda Black", "Pets Recordings", "Glasgow Undergound" un citur nostiprināja projekta pozīcijas – viņu ierakstus sāka spēlēt Sasha, Maceo Plex, Catz ‘N Dogz, Danny Daze, Tensnake, Kolombo un citi, bet ietekmīgais Pete Tong ne reizi vien ir iekļāvis Walker & Royce trekus savā radio šovā BBC Radio 1, vienam no tiem ar nosaukumu "Sister" piešķirot arī galvenā ieraksta statusu kādā no nedēļas raidījumiem. Rīgā mēs dzirdēsim setu no Gevina Roisa.

Par vēl vienu pasākuma viesi kļūs igaunis Firejosé, īstajā vārdā Marks Stukis. Elektroniskās mūzikas pasaulē viņš ienāca 90-tajos, ejot cauri tradicionālajam tā laika ceļam – no mūzikas klausīšanās un reivu apmeklējumiem, pēc tam, iemīlot drum’n’bass, nonācis arī līdz dīdžejošanai. Starp māksliniekiem, kas ietekmējuši viņu, Marks sauc savu slaveno tautieti Arvo Pertu, grupu "Rage Against The Machine", Bjorku, "The Prodigy" un citus. Šodien viņš aktīvi producē pārklājoties vairākiem house žanriem ar "techno" un "urban", 2013. un 2014. gadā viņš piedalījās Baltijas projektā "The Baltic Trail", viņa treks bija iekļauts 2013. gada "Ink In My Skin" vinila EP (kopā ar Fingalic, Wasted Gaze un Cherry On Top). Tāpat viņš ir viens no galvenajiem Tallinas kluba "Von Krahl" promouteriem, uz kuru aicina uzstāties pasaules līmeņa māksliniekus.

"Amber Muse Records" Bogdana Tarana un Maksa Lomova vadībā kopš 2004. gada nodarbojas ar vietējo un starptautisko elektroniskās mūzikas producentu mūzikas izdošanu, pasākumu organizēšanu, radio šova producēšanu un portāla www.danceradio.lv vadīšanu. Pirmās četras mūzikas leibla relīzes tika izdotas uz vinila platēm, taču vēlāk kompānija koncentrējusies uz digitālā formāta izdošanu. Pāris pēdējos gados kompānija "Amber Muse" izdod mūziku duetam Taran & Lomov, kā arī projektam "Phonetica", kurā kopā ar Lomovu un Taranu piedalās arī ZaZzy. Visus trīs būs iespējams klausīties piektdien, 13. novembrī, uz kluba "One One" skatuves.

Sākums 23.00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā vai ar ISIC/RSU kartēm līdz 00.30 – 5 €, vēlāk – 7 €. Pieteikšanās viesu sarakstam pa e-pastu info@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā Amber Muse (iOS: goo.gl/I0K6e7; Android: goo.gl/KhwPdD).

Atbalsta: restorāns "Tinto" (Elizabetes ielā 61), DanceRadio.lv.

Pīts Tongs spēlē Walker & Royce treku "Sister" (Moda Black) kā "Essential New Tune": soundcloud.com/walker-and-royce/sister-on-pete-tongs-essential-new-tune.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


Войтирегистрация