"Liepājas vasara" piedāvā Andreja Osokina klavieru solo vakaru

Nataļja Vecvagare, 29.07.2010., 08:35

4.augustā pl. 19.00, kā jau ierasts "Promenade Hotel" Hika zālē Liepājas Simfoniskais orķestris piedāvā klausītājiem jaunā un talantīgā pianista Andreja Osokina klaviermūzikas solo vakaru.

Programmā skanēs iemīļoto romantiķu – Šūmaņa un Šopēna – skaņdarbi. Koncerta pirmajā daļā klausītāji dzirdēs Roberta Šūmaņa romances un Fantāziju op.17 Do mažorā, bet otrajā daļā Frederika Šopēna noktirnes, Polonēzi La bemol mažorā op.53 un Sonāti No.2 op.35 Si bemol minorā.

Andrejs Osokins ir sava tēva Sergeja Osokina audzēknis gan savulaik Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolā, gan arī JVLMA maģistrantūrā. Divus gadus papildinājis iemaņas Trīsvienības mūzikas koledžā Londonā, kur uzvarējis konkursā par labāko Mocarta klavierkoncerta atskaņojumu. Piedalījies Folkera Banfīlda, Dominika Merlē, Mihaila Voskresenska, Igora Žukova u. c. meistarklasēs. 2008. gadā Andrejs Osokins iestājās Londonas Karaliskajā Mūzikas akadēmijas programmā Master of Arts profesora Hemiša Milna klavieru klasē. Andrejs Osokins ir vairāku starptautisku konkursu laureāts un uzvarētājs, kā arī 2008. gada Latvijas Lielās mūzikas balvas īpašnieks kategorijā par spožu debiju. Saņēmis arī Latvijas Mūzikas akadēmijas un Swedbank gada balvu. Šī gada martā Andrejs sniedza divus koncertus Londonā – Steinveja zālē un leģendārajā Vigmora zālē. Maijā pianists piedalījās prestižajā Beļģijas karalienes Elizabetes konkursā Briselē un kļuva par konkursa laureātu.

Biļetes uz koncertu var iegādāties visās "Biļešu paradīzes" kasēs un stundu pirms koncerta arī viesnīcā "Promenade Hotel". Koncerta biļešu cena ir 3 lati, bet pensionāri, studenti ar ISIC karti, skolēni un grupas biļetes varēs iegādāties ar atlaidi. Atgādinām, ka vietas uz koncertiem, kas notiek Hika zālē, nav numurētas un ņemot vērā ārkārtīgi lielu klausītāju interesi iepriekšējos koncertos, iesakām vietas zālē ieņemt laicīgi.

Koncerta dienā viesnīca "Promenade Hotel" piedāvā arī 10% atlaidi visiem apmeklētājiem restorānā "Piano".
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация