Jāņa Lūsēna jaunizveidotais duets "Anmary un Uģis Roze" Valentīndienā pasniedz "Dāvanu"

Maija Tālberga, 13.02.2015., 12:25

Sveicot visus mīlētājus Valentīndienā, dziedātāji Anmary un Uģis Roze iedziedājuši dziesmu par mīlestību - "Dāvana".

 "Anmary un Uģis Roze"Jaunā dueta iniciators un dziesmas autors ir romantiskais komponists Jānis Lūsēns, kurš savas muzikālās darbības laikā radījis daudzus duetus.

"Ojāra Vācieša dzeja man ir īpaši tuva", uzsver komponists. "Pirms diviem gadiem, gatavojot dzejnieka 80 gadu jubilejas atcerei veltīto koncertizrādi "Pus es", šī dziesma palika ārpus izrādes. Tagad ir skaidrs – tai bija lemts cits liktenis. Ar Uģi dažādos projektos sadarbojos jau vairākus gadus, bet līdz šim nebiju viņam atradis piemērotu dueta partneri. Anmary mani piesaistīja ar savu spēcīgo, vitālo balsi, temperamentu un sievišķo šarmu", stāsta komponists Jānis Lūsēns.

Dziedātājus Anmary un Uģi Rozi komponists iecerējis veidot kā romantisku estrādes duetu ar kantrī popa ievirzi, tādēļ arī visas dziesmas turpmāk būs par mīlestību – gaišas, priecīgas, saglabājot latviešiem raksturīgo sentimentalitāti un krietnu devu pozitīvisma.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


Войтирегистрация