"Astro’n’out" jaunā albuma prezentācijas koncertā būs dzirdams arī Andis Grīva

Inga Praņevska, 06.12.2009., 19:27

11.decembrī, plkst.20.00, grupa "Astro’n’out" aicina uz jau ikgadējo ziemas koncertu "Sapņu Fabrikā", kurā tiks prezentēts grupas ilgi gaidītais jaunais studijas albums "Ģeometrija".

Grupas dalībnieki koncerta apmeklētājiem sola vairākus muzikālus pārsteigumus, sākot ar Andi Grīvu, kurš pirmais uzrunās koncerta apmeklētājus.

"Ar grupu "Astro’n’out" esmu pazīstams pavisam nesen - šī būs mana pirmā reize, kad ne tikai piedalīšos "Astro’n’out" koncertā, bet arī pats to apmeklēšu. Līdz šim ar "Astro’n’out" mūziku esmu pazīstams no viņu pēdējā, akustisk"Astro'n'out"ā albuma, un domāju, ka grupa spēs pozitīvi pārsteigt ikvienu koncerta apmeklētāju ar jaunu un skaļāku skanējumu." saka Andis Grīva.

Koncertā plānots prezentēt jauno albumu, tomēr tiks atskaņoti arī labākie skaņdarbi un klausītajiem jau iemīļoti singli no iepriekšējiem diviem albumiem - "Kuš Kuš" un "Astro'acoustic".

Koncerta biļetes iespējams iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs visā Latvijā. Uzrādot Dienas Draugu karti, koncerta biļetes iespējams iegādāties ar 20% atlaidi.

Īsi pirms lielkoncerta, 6.decembrī, tiks izdots grupas "Astro’n’out" jaunais albums "Ģeometrija", kurš iezīmē jaunu, daudzsološu periodu grupas dzīvē. Jaunā albuma materiāls ir krāsains un daudzpusīgs, un tāds solās būt arī koncerts.

Albuma producenti un lielkoncerta organizatori: SIA "Avantis Promo"
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


Войтирегистрация