AVI vol.1 @ "Mēdiju Stacijā"

, 17.08.2010., 06:59

Ceturtdienās "Mēdiju Stacijā" uzsākam vadīt audio vizuālas improvizācijas – saīsināti "AVI". Uz skatuves satiekās pieaicināti mūziķi, kuri iespējams pat nekad pirms tām nav spēlējuši viens ar otru, un rada instrumentālos ambient-chill skaņas audekļus.

PirAVI vol.1 @ "Mēdiju Stacijā"mā "AVI" būs ceturtdien, 19. augustā plkst. 20:00. Uz skatuves tiek aicināti:

Arsenijs Poltoraks (Biont) – mūziķis-tīrradnis, kurš spēlē klavierēs skaistās melodijas, kuras ir bagātas ar neparastām harmonijām un interesantām pārējām. Kad viņam prasa: "Kas par skaņdarbu tagad skanēja?", viņš atbild: "Tā, kas galvā ienāca..".

Aleksandrs Aleksandrovs – ģitārists, "Ģeņ Pobega" projekta radītājs, kurš pēdējo laiku dod priekšroku telpiskām embienta skanējumam.

Ivo Stankēvičs (Skrips) – basģitāra, viens no visbrīvāk domājošiem mūziķiem, tāpat kā par sabiedrības balstiem, ta arī mūzikā, bet pie tam vīņš ļoti labi pārzin mūzikas uzbūvi, un smalki jūt savu instrumentu kopējā kontekstā.

Artemijs Vesna – perkusionists, ar bagato pieredzi un lielo perkusijas instrumentu kolekciju. Viņš ir spēlējis tāda mūzikas projektu skaita, ka pat uzreiz viņam ir sarežģīti tos visus nosaukt.

Andrejs Plekšans (Plan) - vīdžejs, strādās pie vizualizācijas visām notiekošajām uz skatuves.

Ieeja brīva.


1 коментарий Комментирование доступно всем.
X , 17.08.2010. 11:17:17 (ip:95.68.37.92)
Рейтинг комментария: 0

Vai mēdiji ir tie,kas daudz mēdās ??

Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация