Baltic Power Sessions

Da White , 08.03.2010., 22:30

12. martā naktsklubā PMK startē "Synthesis" projekta jaunā pasākumu sērija - "Baltic Power Sessions".

Pasākuma galvenie viesi ir divi dīdžeji no Lietuvas – "Uncle Roll" un "Manchini". Sākums 22:00.

"Baltic Power Sessions" - ko tas nozīmē? Tā ir pasākumu sērija, kura ietvers sevī dīdžeju uzstāšanos no Baltijas valstīm, kas notiks ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā un Lietuvā.
Gods startēt šo pasākumu sēriju ir vienam no progresīvākajiem Latvijas naktsklubiem, kas atrodas netālu no Saldus - "PMK".

Pasākuma kulminācijā savus muzikālos priekšnesumus sniegs Lietuvas kluba "Kiwi Club" rezidenti "Uncle Roll" un "Manchini", pēc kuriem turpinās pasākuma idejas autors un "Synthesis" pārstāvis "Da White". Atmosfēru klubā iesildīs tā rezidents "Matt.li".
"Būt īpašam, bet rūpēties par apmeklētājiem. Palikt oriģinālam, bet saglabāt nelielu hipnozes monotoniju. Būt priekšā, bet neaizmirst veco skolu." Sekojot tieši šiem vārdiem, DJ Uncle Roll ir izveidojis savu unikālo stilu, kur underground house plūsma skalo techno pamatus, pārpludinot deju grīdu ar emocionāliem, enerģijas saturošieBaltic Power Sessionsm tech house ritmiem.

Savas dīdžeja karjeras gaitā Uncle Roll aicinājis uz pasākumiem un spēlējis uz vienas skatuves ar dažādiem māksliniekiem: Shlomi Aber (Cocoon / ovum, Izraēla) Robert Babicz (Systematic / Kompakt, Vācija), Anthony Pappa (Redlight District, Lielbritānija), Luke Dzierzek (Clubclass, Lielbritānija), Jimmy Hill (ViVA music, Lielbritānija), Emma (Nitelist Music, Tokija), Jimmy Van M (Bedrock, Lielbritānija), Chloe Harris (Bedrock, Lielbritānija), Add2Basket ( Alternative Route, Ungārija).

2008. gadā "Proton Radio" Uncle Roll uzsācis savu raidījumu "Craft Knot", kurā tiek atskaņoti gan viņa paša veidotie, gan citu Baltijas dīdžeju speciālie seti.

Uncle Roll ir ne tikai dīdžejs, bet arī producents, un, 2008. gadā viņš kopā ar kolēģi "Martynas M" izveidoja skaņdarbu "Eureka", kuru izdeva "Proton Music". Vairāk par Uncle Roll ir iespējams uzzināt Interneta vietnē www.uncleroll.lt .

DJ Manchini, tāpat kā Uncle Roll ir Lietuvas kluba "Kiwi Club" rezidents. Underground, Open-Air, Klubu pasākumi, radio šovi - tas viss ir par viņu. Spēlējis uz vienas skatuves ar James Zabiela, 16 Bit Lolitas, Paul Rogers, Chloe Harris, Audiofly, Omid 16B, Paul Harris, Kate Lawler, Djuma Sound System, Mistress De Funk, Rowan Blades, Luis Paris, Jimmy Hill, Rulers Of The Deep un citiem.

Da White – pasākuma autors un "Synthesis" projekta dibinātājs. Klubu mūzikas sfērā jau no 1995. gada. Aktīvāk sāka darboties no 2002. gada, un līdz šim brīdim piedalījies dažnedažādākajos pasākumos visā Latvijā, kā arī Igaunijā. Da White spelējis uz vienas skatuves ar Paffendorf (Vācija), Rocco & Bass-T (Vācija), Alex Megane (Vācija), Headhunterz (Nīderlande), DJ Rob Mayth (Vācija), Kalwi & Remi (Polija), Jeckyll & Hide (Nīderlande), DJ Mindcracker (Nīderlande), DJ Kolzar (Igaunija), DJ Siim Pohlak (Igaunija), DJ Speakerstyle (Igaunija) un citiem, kā arī ar vairākiem Latvijā populāriem dīdžejiem.

IEEJA: no plkst. 22:00 līdz 23:00 - 1.00 Ls; pēc 23:00 - 2.00 Ls.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация