Baltic Power Sessions

Da White , 20.05.2010., 14:18

22. maijā Limbažu naktsklubā "Tonuss" apvienība "Synthesis" sadarbībā ar Igaunijas "Tre Music" organizē klubu mūzikas pasākumu "Partyplanet presents Baltic Power Sessions", sākums plkst. 22:00.

Ziema ir beigusies un strauji tuvojas silts laiks, kas nozīmē, ka klubu  sezona iet uz beigām pirms vasaras brīvlaika, kad visi dosies atpūsties brīvā dabā. Limbažos viens no noslēdzošajiem sezonas pasākumiem tuvojas ar nu jau labi pazīstamo "Partyplanet", kas iepazīstinās arī Limbažu apkārtnes tusētājus ar jauno nosaukumu "Baltic Power Sessions".

"Baltic Power Sessions" - ko tas nozīmē? Tā ir pasākumu sērija, kura ietvers sevī dīdžeju uzstāšanos no Baltijas valstīm, kas notiks ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā un Lietuvā.
Pasākumā uzstāsies Latvijas sērijas idejas pārstāvis un "Synthesis Crew" dibinātājs "Da White", kā arī Igaunijas "Partyplanet" pasākumu sērijas rezidenti: "Siim Pohlak", "Triple Y" un "Whitebwoy". Iesildīs kluba "Ofiss" rezidents "Dj Ns". Visas nakts garumā dīdžeji spēlēs aktuālākās elektroniskās klubu mūzikas izlasi.

Partyplanetārija komiteja informē, ka deju zāle tiks aprīkota ar papildus skaņas un gaismas tehniku.

Speciālo Lāzeru Performanci piedāvā Lasersystems.Lv.

Vairākums jautā: Vai "Partyplanet" atkal atgriezīsies? Atgriezīsies vai nē, tas ir atkarīgs no jums, mūsu apmeklētāji, proti, jo jūs esiet vairāk, jo lielāka atgriešanās iespēja.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация