Noskaidroti festivāla "Bildes 2011" jauno grupu un "Bilžu" veterānu koncerta kopprojekti

„Bilžu Birojs”, 21.09.2011., 11:14

Koncerta koncepcijas plānošanas un iesniegto pieteikuma materiālu izvērtēšanas procesā ir izvēlētas jaunās grupas un izpildītāji, kuri 27. oktobrī plkst. 19.00 kāps uz Rīgas Kongresu nama skatuves, lai kopīgā muzikālā priekšnesumā ar kādu Latvijā jau atzītu mūziķi pieteiktu sevi plašākai auditorijai mūzikas un mākslas festivālā "Bildes 2011", informē festivāla rīkotāji "Bilžu Birojs".

Bildes 2011

Kā ierasts, šajā koncertā jaunie mūziķi izpilda divas dziesmas. Viena no tām ir jauno izpildītāju oriģināldziesma, taču otra – jaunā aranžējumā veidota kāda "BILŽU" veterāna dziesma, ar ko kopā tā tiek arī izpildīta.

Šobrīd zināms, ka par muzikālo sadarbību kopprojekta priekšnesumam jau vienojušies tādi mūziķi kā "The Afternoon" (koledžroks) un Marka (DFE), "Akmeņi" (poproks) un Guntis Veits, "Ar Basām Kājām" (poproks) un Marts Kristiāns Kalniņš, "BILDE" (poproks) un Liene Šomase, "Blacksmith" (roks) un Ieva Akuratere, "Galaxy Bosons" (elektroniskais/eksperimentālais roks) un Gustavo, "Gella" (indie/poproks) un Jānis Rībens, "H.E.D.A.K.E." (roks) un Guntars Mucenieks, "The Highway" (poproks) un Lauris Valters, "Mākoņstūmēji" (britpops) un Zigfrīds Muktupāvels, "Miglas asni" (postfolks/folkroks) un Juris Kaukulis, "The Next Ones" (indie/avantroks) un Artis Dvarionas, Silvestrs Streičs & "T-Band" (roks) un Māris Grigalis un Normunds Rutulis, "STRONG MINT" (blūzroks) un Gundars Rullis, "Varavīksnes Stallis" (hārdroks) un Fredis, "WILDBORN" (hārdroks) un Normunds Pauniņš.

"BILŽU BIROJA" publicitātes foto (autors – Agnese Laizāne)

Jauno grupu un "BILŽU" veterānu kopprojektu koncertā uzstāsies arī grupas "Kailā Patiesība" (psihodēliskais hārdroks), "KARMAFREE" (indie), "Mad Dry" (poproks). Šo grupu kopprojekti vēl tiks precizēti.

Jauno grupu koncerta ilggadējais vadītājs – mūziķis Andris Freidenfelds, kurš koncertu vadīs arī šogad, par to izsakās atzinīgi: "Manā skatījumā, šis koncerts ir kā konspektīvs jauno grupu daiļrades pārskats. Cilvēkam, kurš ikdienā neapmeklē jauniešu un underground mūzikas klubus, tā ir lieliska iespēja vienā koncertā noklausīties un izvērtēt ievērojamu skaitu jauno mūziķu, turklāt kopīgā muzikālā projektā ar Latvijā jau zināmiem izpildītājiem. Man šādas koncepcijas koncerts vienmēr ir paticis."

Sīkāka informācija par visiem jaunajiem mūziķiem, kas piedalīsies šajā koncertā, laika gaitā būs pieejama festivāla mājas lapā www.bildes.lv.

"BILŽU" izstāde "Mandalas" būs apskatāma no 6. līdz 25. oktobrim t/c "SPICE HOME", kā arī Rīgas Kongresu namā festivāla koncertu laikā.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz festivāla koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv", bet ar festivāla programmu var iepazīties mājas lapā "www.bildes.lv".


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация