Bio.Ritmi vs Rasols

Mārtiņš Bergmanis , 13.04.2010., 22:16

Bio.Ritmi savu skanējumu Radio Naba uzsāka 2003. gadā ik nedēļu pievēršoties un apskatot lauzto ritmu mūziku (Drum n Bass, Jungle).

2007. gadā Bio.Ritmu paspārnē sadarbojoties ar Dubstep popularizētāju Latvijā - Oyarss tika izveidots raidījums Dubsolis, kas apskata tobrīd Latvijā popularitāti ieguvušo Londonas 21. gadsimta produktu - Dubstep. Pēdējos gados Bio.Ritmos tiek apskatīts plašāks mūzikas žanru diapazons (Ghetto Electronica) joprojām saglabājot lauzto ritmu koncepciju. Raidījums dzirdams katru piektdienu no 21:00. (www.biocodes.net)

Savukārt Rasols ir pavisam jauns raidījums, kas sācis savas gaitas 2010. gada janvārī, nenovelkot robežas starp mūzikas žanriem. Ambient, Jazz, Funk, Dub, Disco, Tribal, Downtempo, Experimental..., uzskaitījumu var turpināt pēc sirds patikas. No raidījuma apraksta: "Derēs gan paši svaigākie muzikālie produkti, gan tie kas 30 – 40 gadus nostāvējušies un laika zobu izturējuši. Tikko atlasītās sastāvdaļas tiek jauktas un translētas caur 93,1 Fm viļņiem stundu garā un garšīgā plūsmā uz klausītāja muzikālo, izsmalcināto vēderu." Raidījums klausāms katru svētdienu no 17:00, savukārt raidījuma arhīvs pieejams šeit: (daba.info/rasols/)

Pasākumā bez raidījuma vadītājiem piedalīsies arī viesi The Sneekers no Lietuvas, kas ir bieži Lietuvas klubos spēlējošs duets un ir izdevuši vairākus albumus un remiksus. Kurzemes skanējumu pasākumā ienesīs Denis B un Tiunel, kas ir Ventspils elektroniskās mūzikas scēnas veterāni un dinozauri, kā arī Nerone no Liepājas.

Bez muzikālajām izpausmēm gaidāmas arī vizuālās izpausmes uz dažādas formas telpiskiem ekrāniem. Arī paši pasākuma apmeklētāji tiks izmantoti par sava veida kustīgiem ekrāniem, projicējot uz tiem vizuālas kompozīcijas un atraktivitātes. Ar īpaši gatavotu audiovizuālu sintēzi apmeklētājus priecēs Brain & Max Voitech.

Ieeja: 2 Lvl, 1 Lvl ar Elektra zīmogiem vai aprocēm


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация