Cacophonics piedāvā jauno minialbumu

Inguss Sala, 02.06.2011., 18:24

Cacophonics piedāvā lejupielādēt savu jauno minialbumu par velti un aicina uz prezentācijas koncertu!

Cacophonics piedāvā jauno minialbumu

Pop punk grupa Cacophonics laiž klajā savu jauno ierakstu - EP "Thank You for adding us", ko atzīmē ar koncertiem vairākās Latvijas pilsētās. Noslēdzošajā minitūres koncertā 5. jūnijā Rīgā kopā ar Cacophonics uzstāsies arī viena no vadošajām Maskavas ska-skate grupām Plush Fish, kā arī pašmāju Freelancers un Seat Free. Jauno albumu iespējams noklausīties, kā arī lejupielādēt grupas mājaslapā www.cacophonics.lv

Jaunais 4 dziesmu minialbums ir salīdzinoši nedaudz smagāks kā grupas iepriekšējie ieraksti, un, lai gan ieturēts grupas tradicionālajā pop punk manierē, tanī vairāk ir jūtama ietekme no hardcore, kā arī trash žanriem. Savukārt albuma nosaukums radies, ironizējot par sevis un daudzu līdzīga līmeņa grupu paņēmieniem sociālajos tīklos, cenšoties atrast jaunu klausītāju auditoriju. Interneta komunikācijas tēmai veltīta arī viena no jaunajā albumā iekļautajām dziesmām.

Ieraksts tapis sadarbībā ar skaņu inženieriem Gintu Lundbergu un Ģirtu Laumani studijās "Fenikss" un "Hodila Records".

Prezentācijas koncertā 5.jūnijā Rīgas Nabaklab uzstāsies arī vadošā Maskavas ska-skate grupa Plush Fish. Uzstājusies neskaitāmos koncertos un festivālos Krievijā un citās NVS valstīs kopā ar tādām grupām kā Vanilla Sky (Ita), The Gammits (ASV), P.O.BOX (Fr), Tarakani, Spitfire (Ru). Ievērības cienīga ir grupas neaptverami enerģiskā uzstāšanās, kā arī savā mūzikā izmantoto žanru daudzveidība, to vidū funk, reggae, hip hop, emo un hardcore, savukārt dziesmu teksti noteikti neatstās vienaldzīgus grupas Leningrad daiļrades cienītājus. Tāpat grupas dalībnieki bieži redzami dažādos projektos un šovos Krievijas televīzijā.

Koncertā spēlēs arī Rīgas pankroka apvienība Freelancers, kas maijā publicēja savu pirmo mūzikas video "Pressure", kā arī pop punk grupa Seat Free, kuras nesen izdotā dziesma "Figure it out" šobrīd aktīvi rotē vairākās Latvijas radio stacijās.

Saites uz mājaslapām:
Cacophonics: http://www.cacophonics.lv
Plush Fish: http://www.myspace.com/plushfishrussian
Seat Free: http://www.draugiem.lv/seatfree
Freelancers: http://www.draugiem.lv/frlncrs
Jaunā Cacophonics albuma lejupielādes saite: http://db.tt/HHSUrM4

Video:

Cacophonics: http://www.youtube.com/watch?v=7A_ZsS8EDg4
Plush Fish: http://www.youtube.com/watch?v=ji4E2_3O5i8
Seat Free: http://www.youtube.com/watch?v=_rmgH1au4D4
Freelancers: http://www.youtube.com/watch?v=_trlGoKm9rs


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


Войтирегистрация