Club Groove – Part 2

Da White (Synthesis Crew), 03.11.2010., 18:20

Pēc veiksmīgi aizvadīta pirmā "Club Groove" pasākuma, sestdien, 6. novembrī, Tukuma naktsklubs "Sensation" sadarbībā ar apvienību "Synthesis" piedāvā otro pasākumu – "Club Groove Part 2".

6. novembClub Groove – Part 2ris, klubs "Sensation", Tukums, Šēseles 3.

Pasākuma sākums plkst. 22:00.

Pirmajā pasākumā mēs pārliecinājāmies, ka apmeklētājiem patīk mūzika, kas domāta tieši klubiem, un tāpēc mēs turpinām virzītes tālāk klubu mūzikas attīstībā Tukumā.

Nebiji pirmajā "Club Groove" un nezini kas tas ir? "Club Groove" ir elektroniskās deju mūzikas pasākums, kurā galvenā viesa statusā uzstāsies viens no Tukuma klubu kultūras pionieriem, pateicoties kam, Tukumā pirms dažiem gadiem, tika novērota klubu mūzikas un pasākumu strauja attīstība. Kas viņš ir? Protams, tas ir dīdžejs un producents "Da White". Pēc ilglaicīga pārtraukuma "Da White" atgriežas Tukumā, lai radītu reālu un kvalitatīvu klubu pasākuma atmosfēru, pēc kuras Tukuma naktsklubu apmeklētāji ir noilgojušies.

Pirms un pēc galvenā viesa uzstāsies kluba "Sensation" rezidents "Airmuse".

Izdariet pareizo izvēli – izvēlieties "Club Groove part 2 ar Da White".

Da White – dīdžejs un producents, "Synthesis" projekta dibinātājs, daudziem pazīstams arī viņa projekts "Tukums Dj Team". Dīdžeja gaitas aizsāka tālajā 1995. gadā. Jau 1997. gadā Da White sāka veidot dziesmu aranžējumus, kombinējot to daļas un līdz ar to radot jaunas skaņdarbu versijas. Da White diskogrāfijā jau ir vairāk nekā desmit dažādu dziesmu remiksi, kas guvuši lielu atzinību klubu mūzikas piekritēju un dažādu valsts dīdžeju vidū. Da White ir spēlējis dažāda mēroga pasākumos Latvijā un Igaunijā, kuros piedalījās arī vairāki pasaulē pazīstami dīdžeji.

Ieeja: meitenēm - brīva, puišiem – 1,50Ls.
Informācija: http://www.synthesiscrew.com
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


Войтирегистрация