David Guetta, Armin van Buuren un daudzi citi uzstāsies festivālā Pērnavā

Levs Berezins, 04.06.2015., 08:57

Karstākais 2015. gada vasaras notikums Baltijā būs iecienītais elektroniskās mūzikas festivāls "Weekend Festival Baltic".

Elektroniskās mūzikas festivāls "Weekend Festival Baltic"Jau četrus gadus pēc kārtas festivāls norisinājās Somijā un pirmo reizi Baltijā, bet organizatori jau ir paspējuši pārsteigt visus ar skaļiem viesu vārdiem.

No 6. līdz 8. augustam Pērnavas pludmalē uzstāsies pasaules līmeņa zvaigznes, tādi kā Brennan Heart, Tiësto, Super8 & Tab, Hardwell, David Guetta, Showtek un daudzi citi mākslinieki. Katru nedēļu saraksts tiek papildināts ar populāriem vārdiem. Šogad festivālā Latviju pārstāvēs vietējais perspektīvs didžejs [Ex] da Bass, kurš ir pazistāms gan Latvijā, gan arī ārpus tās robežām.

Visas trīs dienas elektroniskās mūzikas cienītāji varēs baudīt savu elku hītus. Pasākuma organizatori ir izvedidojuši svētkus ar jauniem pārsteigumiem katru dienu. Visiem klātesošajiem būs iespēja visas trīs naktis pavadīt speciālā festivāla kempingu zonā. Katru dienu no Latvijas uz Pērnavu un atpakaļ tiks organizēti autobusi no vairākām pilsētām – Rīgas, Valmieras, Liepājas un Ventspils.

Vairāk informācijas oficiālā pasākuma lapā: www.weekendbaltic.com.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация