Depo uzstāsies Polijas post-punk/ indie grupa Keira Is You

Guntis Vanags, 21.02.2011., 20:08

"Keira Is You" ir Polijas grupa, kuru dibinājis Jakub Radomski, kurš pazīstams arī kā pirmās Polijas emo grupas "Hariasen" līderis.

"Hariasen" 2007. gadā izdeva albumu "Neisairah" un daudz koncertēja Eiropā, spēlējot kopā ar tādām grupām kā "The Appleseed Cast", "Engine Down", "dEus", "Placebo" un "The White Stripes". Savā jaunajā grupā Jakub ir visu dziesmu autors, kā arī dzied un spēlē ģitāru, vēl grupā ir basģitārists Lukasz Michno un taustiņinstrumentālists, programmētājs Marek Gawroński. Koncertos grupai pievienojas arī bundzinieks un čellists. Grupas debijas albums "Nothing Else Will Happen" tika izdots 2009. gada beigās un ir pieejams Polijā, Asv, Japānā un Austrijā. Albuma iznākšanu grupa atzīmēja dodoties kopējā tūrē ar Zviedrijas grupu "Jeniferever".

Šī gada aprīlī klajā nāks grupas jaunais albums.

Grupa Depo viesojas jau otro reizi. Pirmajā reizē mums bija darīšana ar sapņainu new wave ietekmētu mūziku, ar uzsvērtām ģitārām un elektroniku. Šarmantās sintezatoru melodijas un bērnu fona vokāls raisīja asociācijas ar Islandes mūziku. Grupas mūziku varēja raksturot kā kaut ko pa vidu starp "Sigur Ros" un "The Cure".

Grupas jauno albumu tās ierakstu kompānija piesaka kā jauku sajaukumu starp Joy Division, The Static Age’s mūziku, dažviet var saklausīt Nikam Keivam raksturīgus akcentus.

Ieeja uz koncertu bez maksas, sākums 21.30.

Keira Is You (Polija – alternative/ indie)
http://www.myspace.com/keiraisyou
 


2 коментария Комментирование доступно всем.
meicha, 23.02.2011. 06:38:34 (ip:84.237.214.90)
Рейтинг комментария: 0

Kad tad notiek šis pasakums?

jānis, 24.02.2011. 19:29:27
Рейтинг комментария: 0

24.02.2011

Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация