DEPO uzstāsies noslēpumainā rakstnieka Viļa Lācīša grupa "Pupociklu vasara"

Pupociklu vasara, 31.07.2012., 08:18

1. augustā pēc vairāku gadu pārtraukuma DEPO atkal uzstāsies par latviešu sviestroka pamatlicējiem uzskatītā grupa "Pupociklu vasara".

Šo gadījumu vēl nozīmīgāku dara fakts, ka pēc ilgāka laika grupai atkal pievienojies tās idejiskais tēvs Sniegs, kurš plašākām masām, arī tiem, kam nav nekādas nojausmas par Latvijas alternatīvās mūzikas scēnu pazīstams kā bestsellera "Stroika ar skatu uz Londonu", kā arī romāna "Pamodināt Lāčplēsi" un sviestroka mikroromāna "Garais ceļš uz Hantimansijsku" autors Vilis Lācītis. Šeit arī liela intriga koncerta sakarā – kādā veidolā uz skatuves kāps Sniegs, jo līdz šim savu rakstu darbu publicitātes pasākumos viņš ir parādījies tikai dažādās maskās – gan slavenajā lāča maskā, gan sviestrokera tēlā.

Pupociklu vasara uzstāsies gandrīz savā labākajā sastāvā – bez Sniega uz skatuves varēs redzēt arī Ādžāriju Dzijiņu, kā arī Mr. Sensoru. Šoreiz gan pie bungām izpaliks Pēteris Helms, grupas Aparāts līderis, kuru aizstās kāds cits Pupociklu vasaras bijušais bundzinieks.

Pazīstamākās grupas dziesmas ir Ganiņš, Ķieģeļu košļātājs, Rasā izkapts labāk kož, Iek..ā sev dibenā.

Šķiet, ka pēdējo reizi grupa kopā ar Sniegu DEPO uzstājās pirms 10 gadiem. Koncerts palicis atmiņā ar to, ka Sniegs koncerta laikā publiski šķīrās no savas bārdas.

Par sava koncerta iesildītājiem Pupociklu vasara uzaicinājusi vēl vienu līdzīga stila grupu, arī ilgi nedzirdēto KGJD.

Pupociklu Vasara
www.sensors.lv/pupo/


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация