Discomania CUP 2010

Andis Braunfelds, 10.05.2010., 21:21

Šobrīd internetvidē ar pilnu sparu norisinās Latvijas dīdžeju čempionāts Discomania CUP 2010.

Kura III. atlases kārta pagājušo trešdien tika novadīta DJ kausa rezidences klubā Madhouse – Vecrīgā un visu nedēļu līdz pat nākamajai atlases kārtai 12. maijā turnīra atbalstītāji tiek aicināti nobalsot par saviem favorītiem mājas lapā, kur pieejami arīdzan katra dalībnieka uzstāšanās video un audio ieraksti, kā arī vispārēji apraksti par dīdžejiem un turnīru kopumā.

Pēc veiksmīgi noslēgtiem pirmo divu kārtu balsojumiem, savācot vislielāko punktu skaita visās balsojumu kategorijās pusfinālam tika izvirzīti Valmieras Multikluba rezidents - DJ CMZ un VOL T, kurš apliecinājis sevi tādās izklaides vietās kā Post Club, Pussy Lounge, Kefīŗs un Praia Beach Bar –Jūrmala.

Arī nākamā IV atlases kārta kā jau paredzams norisināsies turpat klubā Madhouse 12. maijā plkst. 21.00 , tā kā visus, kurus sasniedz šī ziņa, ļoti gaidām sniegt savu ieguldījumu atbalstot šo turnīru klātienē.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


Войтирегистрация