Dodies uz "LMT Summer Sound" festivālu ar "LMT Summer Sound" īpašo ekspresi

Alise Pabērza, 26.06.2015., 10:18

"LMT Summer Sound" festivāls jau otro gadu sadarbībā ar SIA "Abava – Auto" organizēs eksprešus no Rīgas uz Liepāju un atpakaļ.

Dodies uz "LMT Summer Sound" festivālu ar "LMT Summer Sound" īpašo ekspresiBraucieni tiks organizēti no Rīgas, tirdzniecības centra "Origo", uz Liepāju, līdz pašai festivāla ieejai. Tāpat arī pēc festivāla tiks organizēti reisi atpakaļ no Liepājas uz Rīgu. Autobuss brauc bez pieturām, tā maršruts, ceļa remontdarbu dēļ, būs caur Kandavu un Kuldīgu.

Brauciena maksa, vienā virzienā – EUR 8. Autobusa atiešanas laiki no Rīgas: 9. jūlijs, plkst. 18.00; 10. jūlijs, plkst. 10.00, 18.00. Autobusa atiešanas laiki no Liepājas: 12. jūlijs plkst. 6.00, 11.00, 13.30.

Brauciena maksa tiek sadalīta divos maksājumos. EUR 3 jāiemaksā rezervējot sev vietu autobusā, atlikusī summa – EUR 5 jāsamaksā iekāpjot autobusā. Ja ir vairāki braucēji vienā kompānijā, tad viena persona var veikt rezervāciju vairākiem iemaksājot attiecīgi EUR 3 par katru personu, t.i. ja ir 3 braucēji, tad rezervācijas maksa ir EUR 9, ja ir 4 braucēji, tad rezervācijas maksa ir EUR 12.

Lai rezervētu vietu autobusā, jāpiesakās rakstot uz e–pastu: ekspresis@summersound.lv vai zvanot pa tālruni +371 29409360 vai + 371 29922477

Veicot rezervāciju nepieciešams nosaukt:

  1. Izbraukšanas datumu;
  2. Izbraukšanas laiku;
  3. Vārdu un uzvārdu;
  4. Telefona nr.;
  5. Cilvēku skaitu.

Pēc apstiprinājuma saņemšanas ir jāveic samaksa par vietu rezervāciju autobusā:

  • Saņēmējs: SIA "Abava-Auto";
  • Reģ. Nr.: 40003958363;
  • Konta Nr.: LV76HABA0551040266065;
  • Maksājuma mērķis: Vietas rezervācija (izbraukšanas datums, laiks). Piemēram: Vietas rezervācija 10.06. 18.00.

Kad maksājums tiks saņemts, tiks izsūtīta ziņa par sēdvietas numuru autobusā. Atsakot rezervāciju vai neierodoties uz reisu, iemaksātā summa par vietas rezervāciju netiks atgriezta atpakaļ.

Festivāls "LMT Summer Sound" norisināsies 10.–11. jūlijā, Liepājā. Līdz ar iepriekšminētajiem mūziķiem, divu dienu garumā tajā uzstāsies Nico&Vinz, "Apocalyptica", "Mumiy Troll", "Musiqq", "Piendvedēja Piedzīvojumi", "Astro’n’out" un DJ Rudd, Jānis Stībelis, Fēlikss Ķiģelis, "Bet Bet", "Aurora", "Laika Suns" un daudzi citi mākslinieki. Savukārt sadarbībā ar "RedBull Thre3style" apmeklētājus sagaida lielākā deju telts Baltijā, kur 800 kvadrātmetros varēs baudīt elektronisko mūziku kopā ar DJ ESKEI83, DJ Flip, DJ Madfingaz, DJ Aspirīns un daudziem citiem.

Sekot līdzi festivāla jaunumiem var festivāla oficiālajā aplikācijā, kuru var lejupielādēt šeit - straume.lmt.lv/.

Festivāla biļešu cenas: ieejas biļete - EUR 28, ieejas biļete un telts vieta – EUR 35, VIP biļete – EUR 70, VIP biļete + autostāvvieta – EUR 85. Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās Latvijā un internetā.

Uz vasaras grandiozāko pludmales festivālu ielūdz Latvijas Mobilais Telefons, garšu piešķir A/S "Cēsu Alus", atbalsta Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde, iesaka Radio SWH un SKATS.LV.

Sekojiet informācijai festivāla mājaslapā: www.summersound.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


Войтирегистрация