Domina Shopping Bazāra Nakts ietvaros bezmaksas koncertu sniegs Aija Andrejeva

Eda Magone, 31.07.2012., 08:15

No trešdienas, 1.augusta līdz pat svētdienai 5.augustam tirdzniecības centrā Domina Shopping norisināsies gada lielākā sezonas preču izpārdošana jeb Bazārs.

Tās laikā ikvienam būs iespēja iegādāties dažādas preces ar vērienīgu atlaidi – līdz pat 90%. Turklāt Bazāra atklāšanas nakts ietvaros, kas tirdzniecības centrā notiks trešdien, no plkst. 21:00 līdz pat 01:00 naktī par neaizmirstamu atmosfēru un leģendāru ballīti rūpēsies dīdžeju duets Crystal Sound Systems. Savukārt ap pusnakti, plkst. 23:00 īpašu bezmaksas koncertu Domina Shopping apmeklētājiem sniegs dziedātāja Aija Andrejeva.

Bazāra atklāšanas naktī pirmie 100 apmeklētāji, kas būs veikuši pirkumus 15Ls apmērā vai vairāk, saņems dāvanu karti 5Ls vērtībā, ko varēs izlietot Bazāra laikā Domina Shopping veikalā. Kā arī, ikviens, kas iegādāsies preces un pakalpojumus par 5Ls un vairāk, uzrādot čeku, varēs saņemt jauno Summersby sidru – atvēsinošo vasaras dzērienu, kas ir jaunums Latvijas tirgū.

Leģendārās iepirkšanās Bazāra nakts laikā būs iespējams iegādāties bijušo un esošo kolekciju preces par nesalīdzināmi izdevīgām cenām – sākot ar džinsiem populārajā sieviešu apģērbu veikalā Orsay pa 7Ls un stilīgiem mājas dekoriem veikalā Alan Deko pa 1,90Ls. T/c Domina Shopping info centrā atradīsiet Bazāra avīzi, kurā apkopotas populārāko preču un pakalpojumu piedāvājumi, savukārt aktuālākos jaunumus meklējiet Domina Shopping mājaslapā, kā arī sociālo tīklu profilos Facebook, Draugiem.lv un Twitter.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


Войтирегистрация