Double Faced Eels jaunā albuma "Vēl patiesāk" prezentācija

Lāsma Trofimova, 06.10.2010., 08:02

8. oktobrī, plkst. 18:00, noslēdzot plašo Origo Summer Stage vasaras koncertu programmu, uzstāsies grupa Double Faced Eels ar sava jaunā studijas albuma "Vēl patiesāk" prezentācijas koncertu un šovprogrammu.

Ikviens aiDouble Faced Eels jaunā albuma "Vēl patiesāk" prezentācijacināts uz bezmaksas koncertu Stacijas laukumā pie tirdzniecības centra Origo.

Klausītājus priecēs ne tikai jaunās un klausītāju jau iecienītās dziesmas no Double Faced Eels repertuāra, bet aptuveni divu stundu programmā uzstāsies arī grupas draugi – Jana Kay, Jolanta Gulbe un Rīgas Sarkanais koris, Linga un dziedātāja Inese Dreimane. Skatītāji varēs vērot arī Latvijas streetbike freestyle komandas Stuntfighters" dalībnieku moto šovu.
"Vairāk nekā 100 mākslinieku šovasar ir uzstājušies un vairāki tūkstoši apmeklētāju baudījuši Origo Summer Stage koncertus. Visu vasaru Origo kā pilsētas notikumu spogulis Rīgas iedzīvotājiem un viesiem piedāvāja sajust lielāko festivālu noskaņu un visdažādāko mūzikas virzienu koncertus. Piektdien noslēgsim šo plašo vasaras koncertu programmu ar grupas Double Faced Eels jaunā albuma prezentācijas koncertu," skaidro tirdzniecības centra direktors Aleksandrs Ņemirovskis.

Albums "Vēl patiesāk" ir Double Faced Eels trešais albums, kurā apkopotas 14 kompozīcijas. Kopš iepriekšējā albuma izdošanas ir mainījies gan grupas sastāvs, gan arī stils, kādā grupa muzicē – jaunā albuma materiāls balstīts uz nopietnām kompozīcijām un tekstiem, "smaga" ģitāru skanējuma un aranžējuma kopumā.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация