LMA Studentu kluba džeza vakara īpašā viesa maiņa

Elina Korne, 13.09.2010., 11:43

Jau rīt, otrdien, 14. septembrī plkst. 20:00 LMA Studentu klubā tiks uzsākta jauna pasākumu sērija – džeza vakari Joseph Willow’s Jazz Club.

Tomēr dažādu iemeslu dēļ iepriekš izziņotā īpašā viesa Ginta Pabērza vietā džeza vakarā viesosies Niks Gothams.

Iepriekš tika ziņots, ka koncertsērijas atklāšanas pasākumā kā īpašais viesis uzstāsies saksofonists Gints Pabērzs, tomēr dažādu iemeslu un apstākļu sakritības dēļ šī viesošanās pārcelta uz nākošo reizi. Šajā pasākumā kopā ar Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza nodaļas studentiem uzstāsies saksofonists, komponists un pedagogs Niks Gothams. Pasākums iecerēts divās daļās – pirmajā daļā uzstāsies Mūzikas akadēmijas studenti kopā ar vakara īpašo viesi, taču otrajā daļā iecerēts jam session, kurā uz skatuves būs ļauts kāpt ikvienam interesentam.

Niks GothamsNiks Gothams ir plaša profila mūziķis, zināms kā saksofonists, projekta "NiMo" dalībnieks, pasniedzējs, komponists un aranžētājs. Anglijā dzimušais un Kanādā augušais mūziķis nu jau vairāk kā desmit gadus dzīvo Latvijā, ņemot aktīvu dalību vietējā džeza mūzikas dzīvē, piedaloties dažādos projektos, komponējot mūziku dažādiem ansambļiem, koriem un citiem izpildītājiem, kā arī Kanādā iegūtās zināšanas džeza un akadēmiskajā mūzikā nododot Latvijas jaunajiem mūziķiem.
Plašāka informācija par Niku Gothamu rodama šeit - www.nicgotham.com/.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, koncerta sākums ap plkst. 20:00
Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация