Grupa "Ēnas" noslēdz koncerttūri un prezentē dziesmas "Seven" videoklipu

Elina Korne, 26.05.2010., 09:50

Piektdien, 28. maijā ap pusnakti LMA Studentu klubā grupa "Ēnas" noslēgs singla "Seven" popularizēšanas koncerttūri, kā arī prezentēs dziesmas videoklipu.

ēnasGada sākumā grupa "Ēnas" radiostacijām un klausītājiem nodeva pirmo singlu "Seven" no drīzumā gaidāmā tāda paša nosaukuma albuma. Jaunā dziesma ieskicēja gaidāmā, pēc skaita otrā albuma stilistiku un grupas muzikālo izaugsmi. Dziesma "Seven" šajā laikā ir izpelnījusies nedalītu klausītāju atzinību, to ilgu laiku noturot radiostaciju topu virsotnēs.

Līdz ar jauno dziesmu, grupa ķērās arī pie tās videoklipa filmēšanas, materiāla montēšanu un tehniskās nianses uzticot Baltijas filmu un mediju skolas studentiem. Nu process ir veiksmīgi noslēdzies un "Ēnas", apmierināti ar saņemto galarezultātu, jauno veikumu gatavi prezentēt arī klausītājiem.

Šajā koncertā, tāpat kā visā tūrē, grupa izpildīs gan dziesmas no debijas albuma, gan ļaus ielūkoties gaidāmā albuma aprisēs. Koncertam, sadarbībā ar www.sublevel.lv, top īpašs gaismu šovs, kā arī tiek domāts par neierastiem skaņas tehnikas risinājumiem. Paši grupas dalībnieki par koncertu saka, ka "tas būs pēdējā laika skaļākais un skatāmākais "Ēnu" koncerts".

"Ēnas" koncerttūri uzsāka marta sākumā un šo divu mēnešu laikā viesojās desmit Latvijas pilsētās. Grupa saka sirsnīgu paldies visu koncertu apmeklētājiem par pozitīvajām emocijām un lielo, neatsveramo atbalstu.

Dejas vakara gaitā rūpēs DJ Chikijs.
Ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums ap pusnakti.
Ieejas maksa: pērkot biļeti iepriekšpārdošanā Studentu kluba birojā – 2,00 Ls, koncerta vakarā pie ieejas klubā – 3,00 Ls.
Vairāk info par biļešu iepriekšpārdošanu pa tel. 67220806 vai 29628302.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация