"Enough" & "San Deville" bārā "Rocabilly"

Klubs "Rocabilly", 13.03.2010., 10:09

Šodien bārā "Rocabilly" uzstāsies divas metal/rock stilā spēlējošas grupas.

Koncerta sākums plkst. 21:00, ieeja, kā vienmēr, bez maksas. Pēc koncerta līdz rītam ieraktus atskaņos DJ.

"Enough""Enough" savu darbībību uzsāka 2008. gada janvārī, apvienojoties Kārlim (ģitāra/vokāls), Artim (bungas) un Edgaram (ģitāra). Sastāvs laika gaitā ir mainījies vairākas reizes. Pirmais koncerts – 2009. gada 18. martā klubā "Depo" pasākuma "20 minūtes slavas" ietvaros.

"San Deville" stāsts sākas 2003. gada rudenī, satiekoties Rihardam un Robertam. Vēlāk pievienojas Emīls un Andrievs, un apvienību nodēvē par "S.p.i.t.". 2005. gada janvārī tiek ierakstīts pirmais demo, un grupa sevi pārdēvē par "Shaman Gild". Grupas muzicēšanas stils tolaik raksturojams kā rapmetal/crossover. Seko biežāka uzstāšanās dažādos pasākumos un festivālos.

Jāpiemin arī priecīgā ziņa, ka savas durvis ir vēris vēl viens bārs "Rocabilly" - Vecrīgā, Kalēju ielā 52 (tieši blakus bāram "Ļeņingrada"), kas gaida iemīļotās ballīšu un koncertu vietas "Rocabilly", Baznīcas 33, patronus viesos iedzert pa kādam alum vai citi dzirai, paklausīties labu mūziku un satikt draugus, jo tieši tāds ir Vecrīgas "Rocabilly" postulāts – alus, draugi, rokenrols. Priekā!
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация