Fonds "Viegli" izsludina papildkoncertu "Kāds esi, nāc!"

Inga Zālīte, 26.11.2015., 13:41

Pateicoties lielajai interesei, fonds "Viegli" izsludina Ziemassvētku koncertu "Kāds esi, nāc!" papildkoncertu, uz ko īpaši tiek aicināti jaunieši. Jauniešu koncerts notiks otrdienas vakarā 15. decembrī plkst. 21.30. Arī 14. decembra koncertiem plkst. 18.00 un plkst. 21.30 būs pieejamas papildus biļetes.

"Kāds esi, nāc!"Ikgadējie fonda "Viegli" Ziemassvētku koncerti "Kāds esi, nāc" notiek 13., 14. un 15. decembrī Dzelzceļa muzejā, Rīgā. Biļetes ir pieejamas 14. decembrī plkst. 18.00 un plkst. 21.30, un 15. decembrī plkst. 21.30 (papildkoncerts). Biļetes no 25. novembra - ekase.lv.

"Šis ir jau piektais gads, kad notiek fonda "Viegli" Ziemassvētku koncerti Dzelzceļa muzejā. Esam priecīgi par lielo interesi un to, ka katru gadu arvien vairāk cilvēku nāk radīt un baudīt priecīgo kopābūšanas noskaņu. Mēs nolēmām veltīt šo koncertu jauniešiem, jo tieši strādājot ar jauniešiem dažādos Latvijas novados, mēs iepazināmies ar Imantu Ziedoni un iesākām fonda "Viegli" ceļu. Gaidīsim visus, kuriem mīļa Ziedoņa dzeja un fonda "Viegli" mūzika. Ikviens, kurš iegādājas biļeti, palīdz veidot gan Imanta Ziedoņa muzeju, gan apbalvojumu "Laiks Ziedonim"," stāsta Ināra Kehre, fonda "Viegli" vadītāja.

Koncertos būs dzirdamas dziesmas no jaunā albuma "Loks paliek vaļā", kā arī jau iepazītas melodijas no albumiem "Viegli" un "Vakars. Pietura. Jasmīns". Koncertos uzstāsies mūziķi, kuri piedalījušies visu trīs albumu ierakstā – Renārs Kaupers, Māra Upmane-Holšteine, Jānis Holšteins-Upmanis, Raimonds Gusarevs, Jānis Strapcāns, Kārlis Kazāks un citi. Tāpat kā katru gadu, koncertos būs iespēja sarūpēt Ziemassvētku dāvanas un ar Latvijas Pasta atbalstu nosūtīt sveicienu pastkartes draugiem. Klubs "Piens" sagādās pašus garšīgākos siltos dzērienus un uzkodas, bet par radošiem pārsteigumiem, koncertu gaidot, rūpēsies Zili brīnumi.

Koncertu režisors - Viesturs Meikšāns un scenogrāfe – Agnese Kaupere.

Fonda "Viegli" Ziemassvētku koncertu norisi atbalsta: AS "Latvijas Dzelzceļš", AS "Latvijas Gāze", "Latvijas Pasts", SIA "UBS", "Kompānija "NA" un N.Bomja maiznīca "Lielezers".


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация