"Fonofest" publicē trešo un DJ skatuvi

Jānis Sildniks, 11.05.2010., 19:49

Vasaras festivāls Fonofest nāk klajā ar dīdžejiem, kas 9. un 10. jūlijā uzstāsies Cēsu rajona "Uplandos", kā arī piesaka vēl vienu skatuvi jaunajiem mūziķiem.

Kā jau ierasts pēdējos gados, Fonofest norise iekļaus arī DJ telti, kuru pārstāvēs Latvijā pazīstami dīdžeji: Toms Grēviņš, AI-VA, Artis Dvarionas, Crystral Sound System, Indriķis un Chabucca. Jāatzīmē, ka Tomam Grēviņam šī būs jubileja – piektais sadarbības gads ar Fonofest.

Ņemot vērā, ka izsludinātajā Fonofest grupu konkursā tika saņemts rekordliels piete  ikumu skaits, festivāla organizatori izlēma veidot vēl trešo – jauno mūziķu skatuvi. Uz šīs skatuves kāps vairāk kā piecpadsmit grupas, no kurām jau apstiprinātas ir tādas apvienības kā Monkey Rocks, Meribel, Cynodic, Klusā Stunda, Abracadabra, Parara, The Highway, In The Box, Kaķis Maisā, Aperitif, Toria, The Next Ones, Can_zone un Mozart's Revenge.

Festivāla organizatori norāda, ka mūzikas līmenis Latvijā ir strauji audzis, tāpēc dažas no grupām, kas atsūtīja pieteikumu konkursam, tika uzaicinātas uz galveno skatuvi. Pasākuma rīkotāji cer, ka, uzstājoties uz galvenās skatuves un dalot to ar jau plašā mērogā atpazīstamām grupām, jaunie mūziķi iegūs vērtīgu pieredzi.

Jau ziņots, ka festivāls "Fonofest" norisināsies 9. un 10. jūlijā Cēsu rajona "Uplandos", kur uz vairākām skatuvēm kāps tādas grupas kā Skyforger, Dzelzs Vilks, Pienvedēja Piedzīvojumi, Sanctimony, Astro’n’Out, Insane (Hun), Satellites Lv, Roberts Gobziņš un Resnie Putni, Enhet un vēl daudzas citas, kopskaitā aptuveni piecdesmit apvienības no 8 valstīm.
 


1 коментарий Комментирование доступно всем.
Sk8, 13.05.2010. 11:12:39 (ip:213.175.125.22)
Рейтинг комментария: 0

Vai būs arī minirampa skeitam?

Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация