Fontaine Help Fest

Gustavs Terzens, 06.01.2010., 16:37

"Rock'n'Riga" rīkos atbalsta pasākumu pērn ugunsgrēkā cietušajam Liepājas rokklubam "Fontaine Palace".

"Tās bija briesmīgas ziņas tajā rītā...it kā tuvinieks kāds būtu gājis bojā. Uzreiz sevi iedomājos Stīna vietā... Viņš jau visu atjaunos, nav jau nabags, bet tik un tā. Tā vieta ir svēta ikvienam, kurš kaut reizi tur ir spēlējis. Tas zināmā mērā ir Latvijas rokmūzikas Orākuls! Nedod Dievs, apstiprināsies versija par ļaunprātīgu dedzināšanu...", tā saka Rīgas rokbāra "Rock'n'Riga" saimnieks Gustavs Terzens, kurš pats ne reizi vien ir bijis Fontaine viesis.

Šajā sakarā "R'n'R" izsludina pasākumu "Fontaine Help Fest", kurš notiks 23.janvārī (sestdiena) Rock'n'Riga apartamentos, kur galvenais uzdevums būs savākt jaunas kluba dvēseles sastāvdaļas Fontaine klubam – rekvizītus un interjeru, kuri gāja bojā ugunsgrēkā. Ikviens, kuram nav vienalga tālākais Fontaine kluba liktenis, ir aicināts ar tabureti, ģitāru, galdu, tepiķi, bungām, trompeti, karogu, plakātu un citām līdzīgām lietām ierasties "R'n'R" un šo lietu iekraut Urbika (Huskvarn) transporta busā, ar kuru šīs lietas jau nākamjā dienā tiks nogādātas Stīnam un viņa komandai. Gustavs Terzens vēl piebilst:"Ar Stīnu daudzkārt esmu runājis un dalījies priekā par viņa klubu un šis ir mazākais, ko varam viņa labā darīt. Saku arī paldies Urbikam, kurš ir šī pasākuma īstenais iniciators. Ceru, ka Urbika busiņš tiks piepildīts līdz griestiem!"

Visus mūziķus, kuriem nav vienaldzīga šī rokkluba nākotne aicinam pieteikties "Fontaine Help Fest" šeit rocknriga@rocknriga.lv. Par to, ko, kā un cik spēlēt vienosimies individuāli. Galējā koncertprogramma tiks izziņota festa norises nedēļas sākumā. Sekojiet informācijai!

Joprojām turpinās balsojums par Rock'n'Riga soloģitāristu dueļu 2.sezonas dalībniekiem. Nobalsot var šeit: http://www.rocknriga.lv/lv/voting/4.html. No vienas IP adreses balsot atļauts vienu reizi. Šībrīža balsojuma līderis ar 428 balsīm ir Alvis Bernāns. Sezona sāksies 15.janvārī, kad klātienē R'n'R tiks nosaukti tie16 ģitāristi, kuri ir ieguvuši visvairāk balsu un iekļuvuši sezonas cīniņā, tiks veikta pāru izloze un muzikālajā daļā notiks paraugduelis starp diviem Latvijā zināmiem soloģitāristiem, kā arī atklāta ritmiski pavadošā grupa – bundzinieks un basists, kuru personības šobrīd vēl nav atklātas. R'n'R atgādina – 2.sezonas galvenā balva ir leģendārās thrash metal apvienības Slayer dibinātāja un soloģitārista Kerija Kinga (Kerry King) paraksta modeļa ģitāra no kompānijas B.C.Rich.

Šonedēļ, ceturtdien, 7.janvārī, pirmo šīgada nedēļas nogali uz R'n'R skatuves atklās jautrā un saviesīgā rock'n'roll komanda "The Third Sector", kas ir apsolījuši arī zināmu devu satīras savā priekšnesumā, kurš pārsniegšot vienas stundas robežas!

8.janvārī, piektdienā, jauno grupas materiālu atrādīs publikas mīluļi "The Blackout" un kā sabus draugus līdzi viņi ir aicinājuši spēlēt grupu Pent In Dreams. Jāpiezīmē, ka Pent In Dreams šis būs debijas koncerts R'n'R.

9.janvārī, sestdien, patriotiskā sadraudzības koncerta ietvaros uzstāsies kolektīvs "Tautas Dēli". Ļoti iespējams, ka izgaismosies atbalsts telšu pilsētiņas komūnai pie ministru kabineta.

R'n'R atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas!
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация