Gacho publicē jauno mūzikas video "Mans Lielais Klips"

Kaspars Jansons, 11.08.2010., 06:43

Video "Mans Lielais Klips" veidots dziesmu sērijas "Mans Lielais Singls" oriģinālversijai, kura dienasgaismu ieraudzīja šī gada maijā.

Video pamato dziesmas ideju, kas slēpjas mūsos katrā - spēja motivēt sevi un pa pusei pilnā glāzē ieraudzīt tieši pa pusei pilnu glāzi, nevis pustukšu. Klips arī parāda domu, ka mīlot to, ko katrs no mums dara, paveras pavisam cita pieeja lietām un citas iespējas. Klipā paralēli ir uzsvērta arī dabiskuma loma.

"VienmGacho publicē jauno mūzikas video "Mans Lielais Klips"ēr pienāk kāds brīdis, kad maskām jākrīt. Tāpēc arī šajā klipā mēs centāmies parādīt to, ka dzīve bez tām, dzīvojot to dabiski, ir vienkārša un skaista. Kā? Piemēram, speciāli klipa filmēšanas procesā izvairījāmies no tādām it kā pašsaprotamām un, iespējams, pat obligātām lietām, kā grims un make-up", tā saka Gacho "Vēl ar klipu vēlējāmies aicināt katru neapslāpēt savas emocijas un sapņus tikai dēļ bailēm, ko citi par to varētu vai nevarētu padomāt. Jūtaties brīvi un izmantojiet dzīves brīžus darīšanai, nevis plānošanai. Turklāt, papildus arī klipā ir atainota doma, ka ne vienmēr materiālās vērtības ir noteicošās, lai varētu skaisti baudīt dzīvi."

Darbs pie klipa aizsākās uzreiz pēc dziesmas publicēšanas, maijā un tikai pirms pāris dienām tika pabeigti klipa veidošanas darbi. Visilgākais laiks tika veltīts klipa filmēšanai, kopumā gandrīz divi mēneši, jo ļoti daudzi kadri bija atkarīgi tieši no laika apstākļiem, tomēr jūnijs nebija no siltākajiem un saulainākajiem mēnešiem.

Klipa filmēšana veikta ar Canon EOS 7D fotokameru, līdz ar to klips ir viens no pirmajiem Latvijā, kura filmēšanai izmantota fotokamera. Pasaulē EOS 7D fotokameru filmēšanai izmantojuši daudzi jaunie operatori, pamatojot šādu izvēli ar fotokameras piedāvāto dabīgo un precīzo attēlu veidošanu, kuri vēlāk nav jāpārtaisa.

Klipā filmēšanā piedalījās daudz sava žanra ievērojamas personas un talanti. Vienu no galvenajām lomām klipā tēloja Latvijas topmodele Luīze Salmgrieze.

Scenārijs: Gatis Irbe, Kaspars Jansons
Klipa operators: Mārtiņš Jansons
Montāža un specefekti: Agris Čaurs

Klips YouTube atrodams šeit.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация