Gacho noslēgs trešo "Spēka Tūri" koncertzālē "Palladium"

Kaspars Jansons, 28.04.2015., 10:35

Šogad norisinājās Gacho trešā koncertsērija "Spēka Tūre" ar apakšnosaukumu "Smaids Līdz Ausīm", kurā kopumā bija 11 koncerti visā Latvijā, pa ceļam piestājot arī Lielbritānijas otrajā lielākajā pilsētā Birmingemā.

"Šī bija it kā jau trešā "Spēka Tūre", tomēr nevarētu teikt, ka kaut kas atkārtojās no iepriekšējiem gadiem. Tā bija ļoti laba pieredze un pilnīgi jauni notikumi. Šogad, piemēram, pirmoreiz paviesojāmies ārpus mūsu zemes. Un šajā tūrē spēlējām pilnīgi jaunu materiālu no mūsu pēdējā albuma "Smaids Līdz Ausīm" - tāpēc tūre arī saucās "Spēka Tūre: Smaids Līdz Ausīm". Tūrē bija arī vairāki viesi, kas brauca līdzi uz koncertiem - Edavārdi, Kaņepe, un citi.", tā par aizvadīto koncertsēriju bilst pats Gacho.

Marta vidū tika paredzēts tūri noslēgt, bet, tā kā Gacho guva nopietnu savainojumu, tad noslēguma koncerts koncertzālē "Palladium" tika pārcelts vēlāk un tas notiks 1. maijā.

"Liesas plīsums nu ir saremontēts, esmu atsācis arī trenēties, tā kā es un mana grupa - mēs esam gatavi trakākajam trešās "Spēka Tūres" koncertam un aicinam visus pašā maija brīvdienu sākumā - 1. maijā uz koncertzāli "Palladium", Rīgā ciemos, patrakot kopā ar mums un mūsu draugiem" - saka Gacho.

1. maijā, Gacho "Spēka Tūres" noslēgumā uzstāsies arī īpašie viesi, ar daļu no kuriem varējāt tikties arī tūres reģionālajos koncertos. Un tie būs Edavārdi, Fakts, DJ Get Dizzy un vēl kāda noslēpumaina būtne, kuru redzēsiet atnākot uz koncertu.

Gacho "Stampā Grīdu" video no Palladium, piedaloties Agnesei Rakovskai no "Triānas Parka": www.youtube.com/watch?v=8GpzJP8PxsM.

Šis ir vienīgais tūres koncerts, uz kuru nav vecuma ierobežojumu.

Biļetes uz noslēguma koncertu ir nopērkamas visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


Войтирегистрация