Gada izskaņā Liepājas Simfonisko orķestri varēs baudīt Cēsīs un Liepājā

Iveta Vēvere, 23.12.2015., 10:06

Brodvejas mūziklu noskaņās ar diviem koncertiem 29. decembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" un 31. decembrī Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" Liepājas Simfoniskais orķestris sava galvenā diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā aizvadīs 2015. gada koncertu sēriju.

Liepājas Simfoniskais orķestrisGandrīz identiskā koncertprogrammā, bet ar atšķirīgiem izpildītāju sastāviem un dažādiem nosaukumiem (Cēsīs – "Mūziklu zelta melodijas" un Liepājā – "Jaungads Brodvejā, Vestendā un Liepājā") skanēs spožākās ārijas un dueti no visā pasaulē pazīstamajiem un populārajiem Leonarda Bernsteina un Endrū Loida Vēbera mūzikliem "Vestsaidas stāsts", "Operas spoks", "Kaķi", "Evita", "Jēzus Krists superzvaigzne" un citiem. 

Koncertā Cēsīs kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri uzstāsies Cēsu Pils koris un solisti – bijusī vokālās grupas "Framest" dalībniece Annija Putniņa un britu aktieris un dziedātājs Naidžels Ričards (Nigel Richards). Annija Putniņa vairāk kā gadu atpakaļ ir atgriezusies Latvijā pēc studijām Londonas Karaliskajā Mūzikas Akadēmijā, kur apguvusi mūzikla žanra specifiku. Naidžels Ričards savu karjeru saistījis ar muzikālo teātri un savulaik strādājis kopā ar leģendāro amerikāņu komponistu Leonardu Bernsteinu. Pie klavierēm klausītāji dzirdēs pianistu Raimondu Petrauski. Savukārt Liepājā šo krāšņo svētku programmu varēs baudīt dziedātāja Andra Ērgļa, soprāna Endijas Aleksandras un kora "Laiks" izpildījumā. Pianista Reiņa Zariņa interpretācijā klausītājiem būs iespēja dzirdēt Bernsteina Otro simfoniju "The Age of Anxiety" klavierēm un orķestrim.

Koncertu Cēsu koncertzālē 29. decembrī plkst. 19.30 organizē SIA "Vidzemes koncertzāle". Sīkāka informācija: www.cesukoncertzale.lv. Savukārt koncertu 31. decembrī plkst. 19.00 Liepājā – SIA "Lielais dzintars". Sīkāka informācija: www.greatamber.lv. Biļetes nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs.

Informācijai par Liepājas Simfoniskā orķestra aktivitātēm un gaidāmajiem koncertiem var sekot orķestra mājas lapā www.lso.lv un sociālajos tīklos.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация