"Garāžas Dueļu" 2.sezonā uzvar "Karma"

Gustavs Terzens, 07.12.2009., 20:17

4.decembrī noslēdzās trīsarpus mēnešus ilgusī "Garāžas dueļu" 2.sezona un uzvaru četros raundos guva grupa "Karma".

Grupa "Karma" balvā saņems visu sezonas laikā "R'n'R" krāto naudu – 706 LVL, iespēju ierakstīt vienu dziesmu "Active Sound studio" un fotosesiju promocijas vajadzībām. "R'n'R" saka lielu paldies visām 16 sezonas dalībniecēm un īpaši viņu faniem par neaizmirstamiem trīsarpus mēnešiem. Klubs atgādina – nākamgad marta mēnesī notiks 1 gada jubilejas svinības, kas sakritīs ar "Garāžas dueļu" 3.sezonas sākumu.

10.decembrī klubā uzstāsies huļigānblūza trio "Blues Gang", kas allaž izceļas ar programmas papildināšanu ar velnišķīgiem jam session elementiem, iesaistot teju visus klātesošos.

11.decembrī notiks pasākums "Bang'n'Roll", kurā uzstāsies "Rebel Riot", "Cacophonics" un "One Dollar Project" (Igaunija). Būs arī tatoo & art show no Artjoma Saveljeva.

Sestdien, 12.decembrī, uz "R'n'R" skatuves pirmoreiz kāps grupa "Lietotas Mēbeles No Holandes" kopā ar draugiem "Sutas Dampis".

Svētdien, 13.decembrī, par godu bārmeņā Māra Ezera jeb tautā vairāk zināma kā Cukura dzimšanas dienas svinībām neierasti vērienīgs koncerts, kurā piedalīsies: "New Buzz", "Blade Razor", "Animal Stampede" un "Barrel".

"R'n'R" atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir par brīvu.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация