"Ģitāristu sesija 2011" – no 20.marta līdz 25.martam Madonā

Imants Pulkstenis, 17.02.2011., 18:45

No 20. marta līdz 25. martam jau četrpadsmito reizi Madonā notiks "Ģitāristu sesija" – pieredzes un zināšanu apmaiņas pasākums ģitāristiem, basģitāristiem, bundziniekiem, vokālistiem un taustiņinstrumentālistiem!

Šeit var piedalīties "Ģitāristu sesija 2011" –  no 20.marta līdz 25.martam Madonāikviens. Pieteikšanās – līdz 1. martam.

Imants Pulkstenis: Ģitāristu sesija - tās ir tradīcijas, pieredze, informācija, atpūta un satikšanās!

"Ģitāristu sesijā" piecu dienu laikā notiks 25 meistarklases, 10 koncerti, kā arī tiks veidoti jauni muzikāli projekti. Šajās dienās dalībnieki apvienojas interešu grupās, kur notiek padziļināta informācijas apmaiņa, praktiskas nodarbības un mēģinājumi sesijas noslēguma koncertam. Vakaros sesijas dalībniekiem notiks konkursi, kuros varēs izcīnīt vērtīgas balvas.

Šogad meistarklases un nodarbības grupās vadīs - Ingus Feldmanis, Pauls the Mole, Aigars Māls, Jānis Altmanis, Jānis Kalniņš, Andris Jeziks, Artis Orubs, Dzintars Vīksna, Rihards Fedotovs (LV/USA), Laimis Rācenājs, Aļgirdas Šuminskas, Aleksandrs Sircovs, Valters Sprūdžs, Kaspars Ansons, Mārcis Auziņš, Ingars Viļums, Edmunds Zazerskis, Einārs Cintiņš, Igors Kadoļčiks, Ritvars Šakals, Aleksandrs Fjodorovs, Andy Baker(GB), Steve Amadeo(GB), Chris Hutchison(GB), Aleksejs Liapko(RU), Kristaps Grasis(LV/GER) Dave Goodman(CAN) u.c.

Sesijas ietvaros, 25.martā notiks arī tehnoloģiju seminārs "Skaņa un Gaisma 4", uz kuru tiek aicināti klubu un kultūras namu pārstāvji, pasākumu rīkotāji, kā arī skaņas un gaismas tehniķi. Seminārā notiks lekcijas par skaņas un gaismas tehnikas jaunumiem, iekārtām un to pielietošanu. Vērtīga ir pieredzes apmaiņa par skaņu un gaismu apstrādi. Semināra dalībnieki ir lūgti iesūtīt interesējošos jautājumus. Uz tiem atbildes gatavos "Kompānija NA" un "Skatuves Sistēmu Servisa" pārstāvji, kuriem pateicoties seminārs var notikt ar augstu lietderības koeficentu.

Daudzām jaunām un pat pieredzējušām grupām trūkst kvalitatīvu demo videomateriālu, "Ģitāristu sesijas" vakaru koncerti tiks filmēti daudzkameru režīmā! Trīs gadu pieredze šajā ziņā ir devusi profesionāla līmeņa rezultātu. Ierakstus par simbolisku samaksu varēs iegādāties! Šo ieceri varēsim īstenot pateicoties kompānijai "Skatuves sistēmu serviss"! Grupas, kurām interesē video aicinām laicīgi pieteikties!

"Ģitāristu sesijas 2011" noslēguma koncerts notiks Madonas kultūras namā 25.martā plkst. 17.00.

"Ģitāristu sesijās" meistarklases un koncertus ir snieguši Latvijas labākie mūziķi, kā arī viesi no Igaunijas, Lietuvas, Zviedrijas, Somijas, Krievijas, Dānijas, Lielbritānijas. Sākot ar 1998. gadu sesijā ir piedalījušies 935 dalībnieki no visas Latvijas. Sesijas programma un aktivitātes topošajiem mūziķiem palīdz orientēties mūzikas stilos, dod impulsu izaugsmei un darbam, kā arī ļauj iepazīties ar līdzīgi domājošiem muzikantiem un apmainīties ar aktuālu informāciju. "Ģitāristu sesija" ir izaugusi par jauno mūziķu pieredzes uzkrāšanas, jaunu projektu un ideju ģenerēšanas vietu. Pieteikties "Ģitāristu sesijai" var ikviens, atsūtot pieteikuma anketu un visu tajās prasīto līdz šā gada 1. martam. Informācija atrodama: www.gitaristusesija.lv

Pasākums notiek ar atbalstu: Madonas novada dome, Fazer, Papīrs, Li&Ko, A.A. Būvkompānijas, z/s Dimdiņi, Skrīveru saldumi, A/S Madona, Krūmiņa beķereja. Ģitāras un iekārtas nodrošina Mūzikas preču veikals "Tava skaņa", "Rock Distribution". Akustiku un video nodrošina "Skatuves Sistēmu Serviss". Sesijas partneri: gitarspele.lv; gitaristiem.lv; A&Ttrade Kompānija "NA"; Informatīvs atbalsts: HC.LV, Stars, draugiem.lv; Rīgas apriņķa avīze; EHR, Latviešu radio, Radio 1; Radio 3; Radio Valmiera FM 98,1. Radio NABA; LR 2; SEMS LTV1, Latvijas radio 1 u.c.

www.gitaristusesija.lv
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация