"Goran Gora and The Yrs" koncertā piedalīsies dziesminieks no Zviedrijas

Dace Volfa, 24.12.2010., 00:03

"Goran Gora and The Yrs" priecājas paziņot, ka grupas koncertā 19. janvārī piedalīsies zviedru dziesminieks "I’m Kingfisher" (Thomas Denver Jonsson).

Tomass Denvers Jonsons savā dzimtenē debitēja pirms septiņiem gadiem. 2008. gadā, iznākot Jonsona trešajam studijas albumam "The Lake Acts Like an Ocean", britu laikraksts "The Times" ierindoja dziesminieku starp sešiem spilgtākajiem Zviedrijas māksliniekiem, kas parādījušies uz šīs valsts populārās mūzikas skatuves kopš grupas "ABBA" laikiem. "I’m Kingfisher"

Šogad indie-trubadūrs izdeva ceturto albumu "Arctic", kas ir viņa pirmais ieraksts ar skatuves vārdu "I’m Kingfisher". Šis albums jau izpelnījies slavinošas recenzijas zviedru presē, bet nākamā gada sākumā tas piedzīvos iznākšanu arī Lielbritānijā, Vācijā, Francijā un citās Eiropas valstīs. Šoruden "I’m Kingfisher" bija britu mūziķa Eda Hārkorta (Ed Harcourt) Skandināvijas turnejas iesildītājs.

Goran Gora un "I’m Kingfisher" jau vairākus gadus vieno draudzība, abi ir gan kopā uzstājušies, gan ierakstījuši duetu "Old Friends", kas iekļauts "Goran Gora and The Yrs" albumā "Mystyrys Yrs" un dzīvajā izpildījumā tiks atskaņots arī koncertā "Sapņu fabrikā". Šī būs "I’m Kingfisher" pirmā uzstāšanās Latvijā pēc vairāk nekā trīs gadu pārtraukuma.

Atgādinām, ka "Goran Gora and The Yrs" koncerts "Sapņu fabrikā" notiks 19. janvārī. Koncerta īpašie viesi – "Ewert and The Two Dragons" no Igaunijas.

Biļetes var iegādāties www.bezrindas.lv.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация