Goran Gora un Suņa Stunda Mākslas Darbinieku Namā

Ilona Brūvere, 03.03.2010., 09:43

Goran Gora, īstajā vārdā Jānis Holšteins , dzimis Rīgā 1984. gada 2. martā, ir latviešu dziesminieks no Baldones.

Goran Gora 19.martā 19.00

Ietekmējies no Depeche Mode, Toma Veitsa, Maikla Oldfīlda un islandiešu mūzikas. Viņam patīk klausīties mūziku- Bjorku, Bright Eyes un Hārveju. Jānis ar pseidonīmu Goran Gora mūzikā darbojas gadus desmit, pazīstams dziedātājs kļuvis 2005. gadā ar singlu Slow Down un Fools In Love. Goran Gora ir bijis īpašais viesis Nouvelle Vague, Kings Of Convenience, Frank Turner (ex-Million Dead) un Thomas Denver Jonsson koncertos Rīgā, uzstājies pasaules lielākajā mūzikas konferencē SXSW Ostinā, Teksasā, ASV, kā arī koncertējis Lielbritānijā, Zviedrijā, Vācijā, Francijā, Igaunijā, Gruzijā un citās valstīs. Izdoti divi ieraksti: "2 hands/ 4 songs EP" (7") un "JetLag" (LP, CD). Drīzumā tiks pabeigts jaunā albuma "Mystyrys Yrs" ieraksts.

Par sava pseidonīma izcelsmi Goran Gora saka: "Pārnestā nozīmē- izdomātas valodas tulkojumā, tas ir augstais kalns. Esmu daudz par to domājis , ka ir tāda neeksistējoša valoda un neeksistējoši cilvēki. Aizvien nopietnāk sāku ticēt, ka tāda valoda un tādi cilvēki patiesi pastāv. Bet pseidonīmu Goran Gora es vienkārši nosapņoju. Tas izklausās ļoti dīvaini, bet tā nu tas bija."

Goran Gora mācījies Kultūras koledžā, pats raksta savas dziesmas, stāstus un dzejoļus. Viņa dziesmas ir romantiskas, skanīgas un liriskas. Viņš ir viens no retajiem mūziķiem Latvijā, kas dzied tikai angļu valodā. Viņam patīk spēlēt ģitāru un klavieres. Un dažreiz viņš mājās muzicē ar sievu Astronout solisti Māru Upmani. Tāpat vien. Savam priekam."Suņa Stunda"

Suņa stunda 24. martā 19.00

Grupas dalībnieki Suņa stundu definējuši kā pagaidām vienīgo medijroka/komēdijroka grupu Latvijā un, domājams, arī kaimiņvalstīs. "Mūzika skatītājiem zālē, aktieriem aizkulisēs, kā arī tiem, kuriem par Suņa stundas daiļradi nav nekādas nojēgas. Daļu auditorijas veido grupas dalībnieku vienaudži, ar kultūru un medijiem saistīti cilvēki, kuri šo muzikālo pieredzi ir legālā un nelegālā veidā nodevuši cits citam. Un tad vēl, protams, visi pārējie," fanu loku raksturo Andris Gauja. Vairāku dziesmu teksti muzikālā ietērpā ir pārcelti no avīžu un žurnālu slejām. Jānis Lācis, Andris Gauja, Jānis Kalve un Ansels Kaugers ir bijuši un joprojām ir saistīti ar masu medijiem un visi ir Kultūras akadēmijas Dramaturgu kursa absolventi.

Biļetes Biļešu servisa kasēs www.bilesuserviss.lv


1 коментарий Комментирование доступно всем.
endo, 03.03.2010. 17:57:33
Рейтинг комментария: 0

ka tik "jet lag" nav nošpikots jau no pieminētā Franka Tērnera :D
bet viss jau ir iespējams :)
lai nu kā uz goran gora varētu aiziet - tad jau manīs ;)

Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab


Войтирегистрация