"Grondh" publisko divas niknas dziesmas

Ian, 05.05.2010., 10:46

Mizantropiskā un anti-reliģiski noskaņotā Rīgas black metal grupa "Grondh" publiskojusi divas dziesmas savā jaunradītajā myspace profilā.

Dziesmas ierakstītas skaņu ierakstu studijā "Phoenix" Ginta Lundberga virsvadībā.

 "Codex" - Nosaukums runā pats par sevi - tradicionālu principu, normu kopums filozofiskā skatījumā, kas izpausts straujā, agresīvā, bet brīžiem arī ļoti mainīgā plūsmā. Dziesma ir veidota kā karotāja dzīvesstasts - cīņas, pārdomu brīži, uzvaras un apziņa par neizbēgamo - savu nāvi, jo agrāk vai velāk viņa vietā nāks kāds cits, stiprāks un nežēlīgāks. Dzīvē uzvar stiprākais

"The First Comandment" - pirmais bībeles bauslis - "Es esmu Dievs, tavs Kungs, tev nebūs citus dievus turēt manā priekšā". Dziema ir veidota kā vardarbīgs noliegums šim viss svarīgākajam ticības likumam. Apgaismojošā pacilātībā pasludināta paša cilvēka dievišķība! Šo būtību sevī ietver tie, kuri spēj iznīcināt un pats galvenais - radīt! Ticīgie vergo saviem dieviem, bet kurš ir pats sev dievs, tam ir spēks dzīvot sev un radīt pasaulei!"

"Grondh" – grupa radusies 2008. gadā un šīgada Latvijas Metal Mūzikas Gada Balvas pasākumā saņēma nomināciju - "Gada labākā jaunā grupa 2009".

 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


Войтирегистрация