Grupa M.ART.A prezentēs savu debijas videoklipu

Grupa M.ART.A, 07.06.2010., 21:46

8. jūnijā radošajā telpā Tasty, kas atrodas Martas ielā 1 notiks grupas M.ART.A debijas video stāsta prezentācijas pasākums.

Par video klipa veidošanu M.ART.A domāja jau kopš singla "Dārza piederumi" ierakstīšanas brīža. Šajā video klipā grupa ielikusi savu radošo māksliniecisko būtību, kurš atklājams katram individuāli.Grupa M.ART.A

Dziesma "Dārza piederumi" tapa kādā saulainā pavasara rītā Ženēvā, kad Jānis sēdēja dārzā un atcerējās savu dzimto pusi. Dziesmas tapšanas brīdī viņa bija trīs reizes lēnāka un daudz garāka, taču tāpat kā Rīga nekad nav gatava, arī šī dziesma laika gaitā ir mainījusi savu skanējumu vairakkārt. Taču pamata doma ir palikusi nemainīga – tā stāsta par pavasari, kad daba un lāči mostas, lapas plaukst un puķes zied. Arī cilvēkam pavasaris ir plaukuma laiks, kad viņi atbrīvojas no iekšējiem rāmjiem un spēj atrast sevi.

8. jūnijā grupa M.ART.A prezentēs savu pirmo video stāstu dziesmai "Dārza piederumi", kura tapšanā liels paldies režisoram Reno Lazdiņam, Leļļu mākslas muzejam un modes māksliniecei Sanitai Simtniecei.

Grupa M.ART.A (Musical Art Application) radās 2006. gada rudenī, kad kopā sanāca tās dalībnieki Jānis Kalniņš (vokāls/ģitāra), Kaspars Liepa (ģitāra), Matīss Zvaigzne (bass), Dmitrijs Frolovs (sitamie instrumenti). M.ART.A ir radošo ideju apvienojums, kas atspoguļojas gan vizuālā tēlā, gan muzikālajā skanējumā.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


Войтирегистрация