Grupa Parára uzsākusi darbu pie sava pirmā albuma

Kārlis Butins, 31.10.2011., 14:25

Eksperimentāli matemātiskā roka grupa "Parára" izlaidusi nelielu videoklipu ar to atzīmēdami darba uzsākšanu pie sava pirmā albuma.

Grupa Parára uzsākusi darbu pie sava pirmā albumaŠī gada septembrī pavadījuši dienu Teikas Sound Division ierakstu studijā, grupa ierakstīja albuma pirmos divu dziesmu paraugus. Viens no tiem būs skaņu celinš drīzumā gaidāmajam dziesmas: "And Then Some..." videoklipam un kopā ar otru dziesmu tie būs kā fundaments paša albuma koncepcijai.

"Parára" pamata sastāvā ir četri dalībnieki – Kārlis Butins, Andris Apīnis, Jānis Untāls un Krists Krievinš, tomēr ierakstā paredzēts piedalīties vairākiem viesmāksliniekiem no Latvijas un ārzemēm, lai gūtu pēc iespējas plašāku perspektīvu uz apjomīgo darbu.

Grupa izveidojusies 2009. gada beigās Valmierā un savas neilgās pastāvēšanas laikā nospēlējuši jau desmitiem koncertu visapkārt Latvijai un ārzemēs. Viņi ir uzstājušies festivālos: Positivus, Zvērā, Fonofest. Spēlejuši kopā un sadarbojušies ar vietējiem un ārzemju māksliniekiem un grupām kā Tesa, Gaserata, Edgars Rubenis, darkblueworld un Sabot un ierakstījusi 5 dziesmu demo un videoklipu dziesmai "Just a Figure of Speech", kas viss ir arī pieejams brīvai lejupielādei viņu mājaslapā (www.parara.lv).

Plašāka informācija par grupu: http://www.parara.lv un jaunumiem iespējams sekot: http://www.twitter.com/pararatheband, un neliels video.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация