Grupa "Pussy Rock" prezentē debijas singlu "Broken String Airplane"

"Pussy Rock" menedžments, 01.10.2015., 08:59

Nesen izveidotā Latvijas rokmūzikas grupa "Pussy Rock" nodod klausītājiem savu pirmo singlu " Broken String Airplane".

Grupa "Pussy Rock"Dziesmas vēstījums skar jebkuru indivīdu, jo stāsta par mērķu pretinieku - personīgajām ambīcijām un cilvēku kā sava prāta un iespēju robežšķirtni. 

Vasaras sezona grupai "Pussy Rock"  ir bijusi diezgan ražena. Aizvadīti koncerti dažādās Latvijas pilsētās, t.sk. Alūksnē, Rīgā, Saulkrastos, Liepājā u.c., kā arī pavadīts kārtīgs darbs studijā, ierakstot debijas albumu, kuru plānots izdot līdz šā gada beigām. Albumu, kā arī singlu grupa ierakstījusi sadarbībā ar "DFE Ierakstu Studija" un tās radošo producentu Mārtiņu Gailīti (Marka, DFE).

Grupas debijas singls un vēlāk izrietošais albums nav vienīgais šī gada jaunums, klausītājus plānots priecēt ne tikai audiāli, bet arī vizuāli. Jau notikuši pirmie filmēšanas darbi pie grupas debijas videoklipa.

Ambiciozā grupa ar visai provokatīvo nosaukumu "Pussy Rock" izveidota 2013. gadā. Grupā ir pieci talantīgi skaņraži, kurus vieno mērķis radīt kvalitatīvu un jaudīgu mūziku- Kristaps Vegners (vokāls, ģitāra), Krišjānis Radziņš (bungas), Māris Drīksna (ģitāra), Normunds Brokāns (ģitāra) un Rihards Rikmanis (bass).

"Pussy Rock"  aicina baudīt jauniznākušo singlu, kā arī klausīties grupu klātienē koncertos.

"Broken String Airplane": www.youtube.com/watch?v=2YWSW_-p9yo.

Informācijai par grupu varat sekot: www.facebook.com/PRbandLV.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация