Grupa "Zāle" izdod jaunu singlu un video "Mitago"

Anete Enikova, 16.04.2015., 14:03

Pagājušajā gadā darbību uzsākusī muzikālā apvienība "Zāle" izdod jaunu singlu un video "Mitago" īsi pirms maijā gaidāmā debijas albuma.

Muzikālā apvienība "Zāle"Grupa, kas izveidojās, satiekoties dzejniekam Pēterim Dragunam, dziesmu autorei Martai Kreitusei un ģitāristei Kasandrai Kaņepei, šogad kuplinājusies ar jauniem dalībniekiem - Tarasu Kuzmenko (bungas), Kiru Maiju Kirsanovu (oboja) un Aivi Gailīti (čells). Debijas albums, ko izdod "Naba Music", nāks klajā jau maija sākumā.

Zāles mūzikai raksturīgs daudzslāņains skanējums, kam pamatā ir maiga, atmiņā paliekoša melodija, netradicionāla, tomēr ausij tīkama vokāla harmonija, kas apaudzēta ar neierastu mūzikas instrumentu apvienojumu (harmonija, vargans, čells, oboja, ģitāras un perkusijas).

Gatavojoties debijas albuma izdošanai, ansamblis "Zāle" prezentē singlu "Mitago". Mitago jēdzienu ir radījis angļu fantastikas romānu rakstnieks Roberts Holdstoks, ar to apzīmējot mītiskus varoņus un arhetipiskus tēlus, ko atmodina cilvēku atmiņas un fantāzija. Klips ieturēts šai maģiskajā noskaņā, iedzīvinot tēlus askētiskajā Latvijas ainavā un radot muzikālu pasaku pieaugušajiem, stāstu par ceļojumu atpakaļ pie pirmatnējības, atpakaļ pie sevis.

Informācija par grupu "Zāle": soundcloud.com/zaale.

Jaunais video: youtu.be/DrKLN8WIFv0.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


Войтирегистрация