Grupas "BI-2" bundzinieks rīko pirmo bungu apmācību semināru tiešraidē

Levs Berezins, 22.05.2015., 08:07

Visiem, kuru sapnis ir bungas un kam interesē bungas, arī tiem, kas vēl tikai mācās vai tieši otrādi - jau ilgi spēlē bungas - 24. maijā visiem interesentiem būs unikāla iespēja apmeklēt pirmo bungu spēles on-line apmācību semināru Krievijā.

Grupas "BI-2" bundzinieks rīko pirmo bungu apmācību semināru tiešraidēŠo ekskluzīvo iespēju piedāvā ilggadējais "BI-2" bundzinieks Boriss Lifšics.

Lūk, mūziķa Borisa Lifšica uzaicinājums: youtu.be/syziqYn2D5o.

"Es jūs iepazīstināšu, kā īsā laikā iegūt maksimālu rezultātu, uz ko fokusēt uzmanību bungu spēlē un bungošanas mēģinājumos, kā arī parādīšu savas grupas dziesmu piemērus no bungu spēles aizkulisēm. Cik ļoti atšķiras bungu spēle koncertā no bungu spēles studijā? Kad kompozīcijas tiek radītas? Es atbildēšu uz šiem un arī citiem jautājumiem, un apskatīšu reālus piemērus no mūsu jaunā albuma "#16plus" dziesmām. Nāciet, jautājiet! Būs atbildes uz visiem jautājumiem, kā arī patīkamas pārsteiguma balvas no bungu semināra sponsoriem. Draugi, tiekamies 24. maijā plkst. 15.00 tiešajā ēterā, un mēs runāsim tikai par bungām un visu, kas saistīts ar bungām," – ar prieku saka Boriss Lifšics.

Atgādinām, ka 16. augustā leģendārā Krievijas rokgrupa "BI-2", kas Latvijā kļuva pazīstama kopā ar Prāta Vētras grāvēju "Skolzskije uljici", ieradīsies Rīgā, lai lielkoncertā Mežaparka Lielajā estrādē sniegtu neaizmirstamu šovu un prezentētu savu jauno albumu "#16plus".

Biļetes aģentūras "Biļešu Serviss" kasēs vai www.bilesuserviss.lv. Līdz 1. jūnijam biļetes pieejamas par īpašu cenu – 7 EUR.

Tiekamies Rīgas svētkos 16. augustā Mežaparkā!


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


Войтирегистрация