Grupu "Tramplīni" un "Gaujarts" koncerts "Nabaklab"

Edgars Āboliņš, 19.05.2010., 21:05

21. maija vakarā, vienā koncertā "Nabaklab" uzstāsies divas vienlīdz spēcīgas Latvijas grupas, kuru skaņdarbus portāls "Tvnet" iekļāvis labāko pašmāju dziesmu sarakstā.

Piektdienas vakaru ieskandinās "Gaujarts", kuru nosaukums cēl"Tramplīni"ies no filmas "Limuzīns Jāņu nakts krāsā". Pērn pavasarī grupa izdeva debijas albumu "Koncerts Kultūras namā" un par šī dziesmu apkopojuma singlu tika izvēlēta kompozīcija "Putekļi", kas ātri vien iekaroja stabilu vietu radiostaciju programmās.

Savukārt grupu "Tramplīni" var droši dēvēt par vienu no spilgtākajām Latvijas indie/shoegaze apvienībām, kas par savu mūziku saņēmuši neskaitāmas pozitīvas atsauksmes ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu medijos. Jāpiebilst, ka grupa uzstājas reti un šī būs viena no nedaudzajām iespējām dzirdēt "Tramplīnus" koncertā.

DJ zālē mūziku liks radio "NABA" raidījuma "Pērļu zvejnieks" vadītāji.

Pasākuma sākums 21:00, grupas uz skatuves kāps ap 23:00. Ieejas maksa – 2 lati, savukārt vēl lētāk biļetes pieejamas www.bezrindas.lv


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация